Apis Trichological Care trichologinis galvos odos pilingas 80 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Apis Trichological Care trichologinis galvos odos pilingas 80 ml

APIS TRICHOLOGINIS PAŽALGAS Galvos odos trichologinis pilingas

Suteikite jam tinkamą šlapinimo dozę kartu su efektyviu ir kruopštu valymu. Fermentacinis skubėjimas išvalys galvos odą nuo visų teršalų ir kietosios epidermos. Be to, tai pagerins kraujotaką, drėkinti ir stiprinti odos būklę ir plaukus. Jo sudėtyje yra daug vertingų ingredientų: bromelino, šlapimo medžiagos, babasu replanto, mintos ekstrakto, ženšeno ir BaicapilTM komplekso. Naudokite reguliariai, kad rūpintumėtės savo odos būklė ir pagerintumėte aktyvių medžiagų įsisavinimą.

Nuoroda: visų rūšių galvos oda ir plaukai.

12,99 € (su PVM) 10,74 € (be mok.)
Su mokesčiais

Kontraindikacijos: padidėjęs jautrumas bet kuriai vaisto ingredientai. Nerekomenduojama atlikti šukuosenos operacijas (dažinimo) maždaug 3 dienas po peilingo.

Naudojimo būdas: nedidelį kiekį pelingo ant galvos odos. Aptarkite visą paviršių. Palikite 5-10 minučių, tada nuplaukite šiltu vandeniu ir nusiplaukite galvą trichologiniu šampūnu.

Kad pasiektumėte geriausius rezultatus, išvalykite vieną kartą per savaitę.

SAUGUMO ĮSPĖJIMAI:

Venkite akių. Jei užsikrėtėte, nedelsdami nuplaukite vandeniu.

INGREDIENTAI: vanduo, ceterilio alkoholis, stearalkonijaus chloridas, begeno-trimoniumo chloridas ir hidrogenizuotas kastorių aliejus PEG-40, šlapimo medžiaga, bromelinas, babasų aliejus, sudėtingas glicereto-8 eteriai, propandiolis, benzilinis alkoholis, salicilinė rūgštis, glicerinas, sorbininė rūgštis, D-pantenolis, Mentha Arvensis lapų ekstraktas, pieno rūgštis, cinšenio šaknies ekstraktas, argininas, glicino sojos embrionų ekstraktas, Triticum Vulgare (kviečių) embrionų ekstraktas, baikalų šlamūno ekstraktas, kvepalai.

137660
6 Prekės