Apis ampulas-aktyvatorius su sublimuota juodažolė 5 vienetai.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Apis ampulas-aktyvatorius su sublimuota juodažolė 5 vienetai.

APIS aktyvinimo ampulės su sublimiruotu raukšliu 5 ml x 5 š. (ID 6352)

Visiems odos tipams.

Koncentruotas aktyvuotojas su dideliu ultrašlapinančios gialurono rūgšties, liofilizuoto raukšlių ekstrakto, raukšlių sėklų aliejaus, šaknų ląstelių ir kitų aktyvių medžiagų kiekiu. Jis turi antioksidantų poveikį, regeneruoja ir stipriai drėkina, o tai yra labai naudinga odos sveikatai.

Be savo unikalaus kvapo, sublimuotas raudonas pasilieka labai vertingas šviežių vaisių maistines savybes. Tarp jų yra ellaginė rūgštis, turinti labai stiprų antioksidantų poveikį.

23,95 € (su PVM) 19,79 € (be mok.)
Su mokesčiais
block Išparduota

Aktyviosios medžiagos:

Gialurono rūgštis mucopolisacharidas, jungiantis kolageno ir elastino pluoštus derme, gali sujungti nuo tūkstančio iki keturių tūkstančių kartų daugiau vandens nei jos masė, todėl ji naudojama kaip vienas iš vertingiausių drėkinimo veiksnių.

Mandienos alyvas – gaunamas spaudžiant mandienos sėklų. Jame yra baltymų, mineralinių druskų ir A, E, D ir B grupių vitaminų. A ir E vitaminai priklauso jaunimo vitaminų kategorijai, kurie teigiamai veikia odos lankstumą ir elastingumą, sulėtina senėjimo procesą. Vitaminas D apsaugo odą nuo neigiamų išorinių veiksnių, o B grupės vitaminai apsaugo nuo ląstelių dehidratacijos. Mandienos aliejuje taip pat yra daug linolio ir oleino rūgščių, kurios švelnina epidermį ir stiprina apsauginę odos lipidinę barjerą.

Kompleksas "Hydromanil" yra peruano talpyklos augalų ekstraktas, turintis greit ir ilgai drėkinančias savybes.

Skvalenas giliai drėkina, prisotina odą deguonimi, yra puikus antioksidantas.

Pakuotėje 5 ampulės (kiekviena po 5 ml).

126610