Ombrai ir makiažas, oranžinis, 6 cm, 1 vienetas.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nauja

Ombrai ir makiažas, oranžinis, 6 cm, 1 vienetas.

Kempinės sudėtingoms nagų dekoracijoms, pagamintoms bet kokiu būdu: hibridinės, gelio, akrilo-gelio, akrilo ir dirbant su klasikiniu laku.Jų dėka lengvai ir greitai pasieksite idealius spalvų perėjimus naudodami hibridinius arba specialiai sukurtus Artistic Paint Gel Mollylac gelinius dažus.Jie turi minkštą struktūrą, todėl naudoti produktą yra labai malonu ir efektyvu.

0,99 € (su PVM) 0,82 € (be mok.)
Su mokesčiais

Sponžės sudėtingam nagų dekorui, atliktas bet kuriuo metodu: hibridinis, gelis, akrilinis-gelis, akrilinis ir dirbdamas su klasikiniu laku.

Dėl jų galite lengvai ir greitai pasiekti idealius spalvų pereinimus, naudodami hibridinį arba specialiai tam skirtą "Artistic Paint Gel Mollylac" gelį. Jie turi minkštą struktūrą, todėl jų naudojimas yra labai malonus ir efektyvus.

Naudodamiesi šiomis technikomis galite sumažinti "Paint Gel" sąnaudas ir sutaupyti pinigų!

Atidžiai! Spongą taip pat galima naudoti veidrodžio dulkių džiovinimui, jis leis jums gauti itin idealią paviršių su minimaliu vertingo produkto naudojimu.

Spongas – privalomas gradientinio nagų meno elementas!

Nešvaistykite laiko ir naudokite sūkį. Gražus augintinis, kuris tinka kiekvienam nagui, dabar yra jūsų rankose. Jei mėgstate mados ombre ir norite patrauklių papuošalų, jie jums tiesiog reikalingi.

Kaip naudoti:

Pasirinkite dvi (arba tris, jei esate labiau patyręs) spalvas, pavyzdžiui, hibridus arba Artistic Paint Gel.

Nudažykite nagus šviesesnės spalvos (gerai, jei jie bus vieno atspalvio, pavyzdžiui, šviesiai rožinės, tamsiai rožinės).

Po užšaldymo dispersą (slapstančią sluoksnį) nuplauti negalima .

Įterpkite minimalią antrosios spalvos kvapą, pradedant nuo nagų galvos ir kruopščiai augdami link kutikulo, spausdami ir augdami spalvas.

Kiekvienas plonas sluoksnis turi būti sugriežtinamas ir pakartotinai padengtas tamsesne spalva, kaip ir anksčiau, bet per pusę lygmens taip, kad ankstesnio spalvų derinio riba būtų beveik nematoma, o tai užtikrintų idealią padengimą ir spalvų perėjimą.

Visa tai turi būti padengta viršuje, pavyzdžiui, "MollyLac" "Doctor Top".

Diametras: 6 cm

5906077109682
100 Prekės