Lafomed LFSS12AA LED autoklasas su printeriu 12 l B klasės medicinos juodas
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lafomed LFSS12AA LED autoklasas su printeriu 12 l B klasės medicinos juodas

Lafomed yra aukštos klasės autoklavų prekės ženklas, pripažintas daugiau nei 50 pasaulio šalių. Autoklavės atitinka visus medicinos standartus ir direktyvas. Šie prietaisai turi mažą gedimų procentą. Jų mikroprocesoriuose naudojami naujausios kartos elektroniniai moduliai. Lafomed autoklavų efektyvumas ir ilgaamžiškumas yra aukštas, o jų valdymas yra paprastas ir intuityvus.

1 799,00 € (su PVM) 1 486,78 € (be mok.)
Su mokesčiais

TIKSLAS:

LFSS12AA LED autoklavas skirtas sterilizuoti invazinius medicinos prietaisus. Prietaisas padeda išvengti kryžminės taršos. Autoklavas specialiai sukurtas ligoninių skyriams, odontologijos kabinetams, oftalmologijos kabinetams ir biologinių tyrimų institutams. Jis skirtas sterilizuoti chirurginius instrumentus, odontologinius instrumentus, švirkštus ir kt. Juo sterilizuojami supakuoti (viensluoksniai ir daugiasluoksniai) ir nesupakuoti kieti gaminiai, porėti gaminiai ir tuščiaviduriai objektai pagal EN 13060:2004+. Standartas A2: 2010. Autoklavą taip pat galima naudoti nemedicininiais ir veterinariniais tikslais.

Pastaba: prietaisas neskirtas skystoms medžiagoms sterilizuoti.

Aukščiausios klasės autoklavas.

Autoklavas "Lafomed Standard Line" ypač rekomenduojamas ligoninių skyriams, odontologijai ir oftalmologijai, taip pat biologijos institutams, vykdantiems mokslinių tyrimų projektus. Idealiai tinka kirpykloms ir grožio salonams, tatuiruočių studijoms ir estetinės medicinos salonams. Prietaisas skirtas sterilizuoti tiek medicininius, tiek nemedicininius instrumentus. Individualiai pritaikytas "Activeshop" turi savybių, kurių nėra kituose autoklavuose, todėl šis gaminys yra ypač unikalus. Sterilizacija aukščiausios klasės B klasės medicininiame autoklave užtikrina visišką efektyvumą ir saugumą.

Funkcionalumas, kurį įvertinsite

Šiame kompaktiškame įrenginyje sujungtas 12 l autoklavas ir integruotas terminis spausdintuvas . Jis turi LED ekraną ir 6 visiškai automatines programas ; 4 sterilizacijos programas ir 2 testavimo programas. Trumpiausia sterilizacijos ir džiovinimo programa trunka tik 8 minutes. Prietaisas turi įmontuotą švaraus (distiliuoto) vandens, kuris naudojamas sterilizacijai, rezervuarą, taip pat prietaiso priekyje esantį išleidžiamą nuotekų rezervuarą. Savidiagnostikos sistema veiksmingai apsaugos nuo gedimų ir išsaugos įrenginio ilgaamžiškumą. Dvigubo durų užrakto sistema užtikrins papildomą saugumą.

Automatinės sterilizacijos programos

Sterilizacijos programa Įkrovos tipas

Bendra ciklo trukmė*

121° Uniform Unfolded 24 min.

121° Universali Supakuota ir išpakuota 35 min.

134° Uniforminis išskleistas 8 min

134° Universali supakuota ir išpakuota 19 min.

B&D testas Bowie Dick's Test Pack 4 min.

Vakuuminis bandymas - 15 min

Atnaujinama garantija (24+12)

Autoklavui "Lafomed Standard Line" suteikiama 24 mėnesių garantija . Čia reikėtų pažymėti, kad garantija nepriklauso nuo autoklavavimo ciklų skaičiaus. Garantiją galima pratęsti dar 12 mėnesių, jei prieš pasibaigiant pagrindinei garantijai įgaliotame aptarnavimo centre atliekama mokama techninė apžiūra.

Specifikacija:

tai aukščiausia autoklavų klasė, leidžianti maksimaliai sterilizuoti nesupakuotus ir supakuotus daiktus, nepriklausomai nuo instrumentų tipo.

Aukštos kokybės gamyba Autoklavas pagamintas pagal ISO 13485 standartą ir turi CE 1023 sertifikatą. Jis taip pat atitinka Europos standarto BS EN 13060:2014+A1:2018 reikalavimus.

12 l talpa Palyginti didelė talpa leidžia sterilizuoti daugiau instrumentų ir daiktų. Pavyzdžiui, 12 litrų autoklavas idealiai tinka grožio salonui arba tatuiruočių salonui.

Integruotas spausdintuvas

Naudojant terminį popierių nereikia rašalo.

Nefasuotų arba supakuotų instrumentų sterilizavimas. B klasės autoklave galima sterilizuoti tiek nesupakuotus, tiek supakuotus instrumentus (kietus arba tuščiavidurius).

LED ekranas Rodo laiką, temperatūrą ir slėgį.

Savo ruožtu lemputės rodo aktyvią programą arba pranešimus.

Paprastas ir efektyvus valdymas Valdymo skydelis yra aiškus ir lengvai naudojamas.

6 automatinės programos 4 sterilizavimo programos ir 2 testavimo programos: Bowie ir Dick bei vakuuminis testas.

Integruoti švaraus ir panaudoto vandens rezervuarai. Švaraus vandens rezervuare laikomas distiliuotas arba dejonizuotas vanduo, kuris bus naudojamas sterilizacijai. Turėdami nuotekų vandens rezervuarą galime nepamiršti išorinio rezervuaro.

Savidiagnostikos sistema Efektyvi apsauga nuo pažeidimų.

304 nerūdijančiojo plieno kamera Dėl to įrenginys yra itin patvarus ir estetiškas bei įrodo aukštą jo kokybę.

Dvigubas durų užraktas Pažangi sistema, užtikrinanti mechaninę ir elektroninę durų apsaugą.

Atitinka sanitarijos ir epidemiologijos inspekcijos reikalavimus Apie šio autoklavo įsigijimą būtina pranešti sanitarijos ir epidemiologijos inspekcijai.

Aukštos kokybės bakterijų filtras. Keičiamas kas 150 ciklų, filtrus galima įsigyti mūsų parduotuvėje.

Garantija 24 mėnesių garantija su galimybe ją pratęsti dar 12 mėnesių.

142865
18 Prekės