D tipo Woson Tanco 12 L autoklavas su B klasės spausdintuvu
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

D tipo Woson Tanco 12 L autoklavas su B klasės spausdintuvu

Saugi sterilizacija įvairiems instrumentams.

Kompaktiškas Woson New Tanco 12 l – autoklasas yra nepakeičiama įranga, kuri gerai dirbs bet kuriame grožio salone, manikyrų salone ir kitose vietose, kur svarbu išlaikyti sterilią priemonių, naudojamų procedūrų metu. Aukščiausios klasės B medicinos autoklavų sterilizavimas užtikrina visišką proceso efektyvumą ir saugumą, o tai padeda išlaikyti aukštus higienos standartus biure. Įrenginys skirtas sterilizuoti tiek medicininius, tiek ne medicininius prietaisus, supakuotus ir neapakuotus, vienodus, įstrigusius A tipo daiktus ir porinius daiktus. Įrenginį gali naudoti tik kvalifikuotas personalas, turintis žinių ir atitinkamą pasirengimą naudoti šio tipo įrangą .

1 799,00 € (su PVM) 1 486,78 € (be mok.)
Su mokesčiais

Patobulinimai, skirti didesniam funkcionalumui

Prietaise įrengtas valdymo skydelis su LED ekranu, kuriame galima pasirinkti atitinkamas programas ar parametrus ir stebėti procesą realiuoju laiku. Integruotu terminiu spausdintuvu galima spausdinti sterilizacijos proceso patvirtinimą, kuriame pateikiama tokia informacija kaip: ciklo data ir laikas, temperatūros ir slėgio pokyčiai. Be to, prietaiso gale yra jungtis, prie kurios prireikus galima prijungti specialų spausdintuvą, o USB įvestis leidžia sterilizacijos rezultatus skaitmeniniu formatu įrašyti į pridedamą USB atmintinę. Įmontuotos talpyklos distiliuotam ir panaudotam vandeniui gerokai padidina efektyvumą. Prietaise yra distiliuoto vandens kokybės kontrolės funkcija. Savidiagnostikos sistema informuoja apie įvykusią klaidą rodydama atitinkamus pranešimus, pavyzdžiui, jei durelės neuždarytos arba jei reikia ištuštinti rezervuarą ar pakeisti vandenį, taip padėdama sumažinti įrangos sugadinimo riziką.

Galima naudoti sterilizavimo, testavimo ir valymo programas.

Autoklavas užprogramuotas: 4 sterilizavimo programos, 2 testavimo programos, leidžiančios atlikti tris testus: vakuumo testą, B&D testą ir "Helix" testą, reguliarios priežiūros ir vamzdžių valymo programa (automatinis vamzdžių valymas) ir džiovinimo programa, atitinkanti aukštesnio standarto reikalavimus (džiovinimo funkcija). Tai leidžia pritaikyti parametrus individualiems reikalavimams ir partijos paruošimui. Taip pat galima nustatyti ir išsaugoti savo sterilizacijos parametrus individualiu režimu (VARTOTOJO režimas).

STERILIZACIJOS PROGRAMOS

Sterilizacijos programa Įkrovos tipas Temperatūra Slėgis Vakuumo susidarymo greitis Ciklo trukmė

"UNPACKED

" Programa skirta neįpakuotiems gaminiams sterilizuoti. 134 °C 210 kPa 1x Sterilizacijos trukmė: 4 minutės; džiovinimo laikas: 9 minutės

"PACKAGED

" Programa skirta supakuotiems gaminiams ir antgaliams sterilizuoti. 134°C 210 kPa 3 kartus sterilizacijos trukmė: 5 minutės; džiovinimo laikas: 9 minutės

"PRION"

"PRONS" Programa, skirta prionams, bakterijoms ir virusams ir kt. inaktyvuoti. 134 °C 210 kPa 3 kartus sterilizacijos trukmė: 1 val: 18 minučių; džiovinimo laikas: 9 minutės

"PORISTIC"

"PORISTIC" Programa, skirta medvilnei ir panašiems daiktams sterilizuoti. 121 °C 110 kPa 3 kartus sterilizacijos trukmė: 20 minučių; džiovinimo trukmė: 18 minučių

Specifikacija

b medicininė klasė Moderniausi sterilizatoriai, leidžiantys efektyviausiai sterilizuoti nesupakuotus ir supakuotus daiktus, nepriklausomai nuo instrumentų tipo. Jiems būdingas frakcionuoto išankstinio vakuumo sukūrimas.

Teisės aktų reikalavimai Prietaisas turi CE 0197 sertifikatą ir atitinka Medicinos prietaisų direktyvos 93/42/EEB ir Direktyvos 97/23/EB reikalavimus. Jis taip pat atitinka standartus EN 61010-1; EN 61010-2-040; EN 13060; EN 61326-1. Gamintojas yra sertifikuotas pagal standartus EN ISO 9001 ir EN ISO 13485.

12 litrų talpa Idealiai tinka grožio salonams ir klinikoms. Jame yra krepšys su trimis dėklais supakuotiems ir neišpakuotiems instrumentams laikyti.

Integruotas spausdintuvas Naudojamas terminis popierius, todėl nereikia rūpintis rašalo keitimu.

Sterilizuojami nefasuoti arba supakuoti instrumentai. Taikant abu sterilizacijos būdus, procesas yra labai efektyvus.

Valdymo skydelis su LED ekranu Jame lengva pasirinkti tinkamą programą ir nustatyti parametrus. Proceso metu jis rodo temperatūrą, slėgį ir laiką.

8 automatinės programos 4 sterilizacijos programos, 2 testavimo programos, 1 kabelių valymo programa, 1 džiovinimo programa.

Integruoti distiliuoto ir panaudoto vandens rezervuarai. Švaraus vandens rezervuaras skirtas distiliuotam arba dejonizuotam vandeniui sterilizuoti. Turint nuotekų vandens rezervuarą, nereikia papildomos išorinės talpyklos.

Savidiagnostikos sistema Rodomi pranešimai padeda išvengti pažeidimų.

Nerūdijančiojo plieno kamera Naudojama medžiaga skirta naudoti medicinoje ir yra patvari, o tai įrodo aukštą prietaiso kokybę.

24 mėnesių garantija. Garantinis laikotarpis nepriklauso nuo atliktų ciklų skaičiaus.

Techniniai duomenys

Sertifikatai ir standartai CE 0197 (93/42/EEB, 97/23/EB),

EN 61010-1; EN 61010-2-040; EN 13060; EN 61326-1

Galingumas 1600 W

Vardinė įtampa 220 V AC ~ 240 V AC, 50 Hz ~ 60 Hz

Didžiausia darbinė temperatūra 145 °C

Didžiausias darbinis slėgis 2,5 bar (250 kPa)

Mažiausias darbinis slėgis -0,9 bar (90 kPa)

Laiko reguliavimas nuo 20 iki 60 minučių 121°C temperatūros programai arba nuo 4 iki 20 minučių 134°C temperatūros programai

Džiovinimo trukmė nuo 0 iki 60 minučių, etapo trukmė 5 minutės

Vakuumavimo kartotinumas 1x, 3x arba 5x

Pakuotės matmenys 652 x 549 x 486 mm

Išoriniai matmenys 545 x 382 x 375 mm

Kameros medžiaga nerūdijantis plienas

Kameros matmenys 251 x 155 x 155 mm

Prieš naudodami atidžiai perskaitykite instrukcijas.

Komplektą sudaro: autoklavas, padėklų rėmas, trys padėklai, rankena (rankenėlė) padėklams išimti, žarna (virvė) panaudotam vandeniui nuleisti, maitinimo laidas, durelių sandariklis, naudojimo instrukcija, techninių duomenų lapas, atmintinė.

122679
15 Prekės