iWAX 100 balto vaško šildytuvas
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

iWAX 100 balto vaško šildytuvas

Universalus šildytuvas visų tipų vaškui.

Ergonomiškas vaško šildytuvas iWax 100 leidžia greitai ir efektyviai paruošti reikiamas depiliacijos priemones.Prietaisas yra saugus ir intuityvus naudoti ir garantuoja be rūpesčių kieto ar minkšto vaško kaitinimą.Tinka konservuotiems, kubeliais pjaustytiems ir perliniams gaminiams.

15,95 € (su PVM) 13,18 € (be mok.)
Su mokesčiais

Praktiški patogūs depilacijos būdai

Šildiklis yra labai intuityvus naudoti – šildymo temperatūrą galima lengvai reguliuoti rankine . Šviesos indikatorius rodo darbo būklę, o klaidų sistema informuoja apie įrenginio įjungimą/išjungimą būdingu paspaudimu. Permatomas mėlynos spalvos dangtelis leidžia kontroliuoti vaško lydimo būklę, užkertant kelią purvo kaupimui įrenginio viduje. Mažos skylės apsaugo nuo perkaitimo ir suteikia vėdinimą. Aluminiumo kibiras, skirtas kieto vaško tirpimui, yra aprūpintas rankena, leidžiančia lengvai išimti talpyklą. Tai palengvina įrenginio švarumą .

Šiuolaikinis, nevaldomas laiko išvaizda

Paprastumas ir nedidelis iWax 100 ugnies šildytuvo dydis leidžia jam puikiai tilpti į bet kurį interjerą, neužpildydamas jo. Minimalistinis dizainas suteikia įrenginiui elegantišką, laikui pasiekiamą charakterį, o tvirtos baltos plastiko naudojimas užtikrina lengvą valymą. Įrenginio lengvumas leidžia jį lengvai perkelti ar nešti su savimi.

Kaip naudoti vaško šildytuvą?

1. Nuimkite dangtelį.

2. Įdėkite vaško įkrovą į šildytuvą ir prijungkite įtaisą prie maitinimo šaltinio.

3. Pasukit rankenėlę į VKL положение — raudona šviesa reiškia, kad prietaisas pradėjo veikti.

4. Viskas tirpsta 15-30 minučių, priklausomai nuo nustatyto temperatūros ir kiekio.

5. Kai vaškas ištirpsta, pasukit rankenėlę į vidurinę padėtį, kad temperatūra būtų pastovi. Įrenginio veikimo metu indikatorius išjungs ir vėl užsidegs, kad išlaikytų tinkamą vaško temperatūrą. Prieš taikydami ant odos visada patikrinkite vaško temperatūrą, kad išvengtumėte nudegimų.

6. Kai baigsite, išjunkite prietaisą ir palaukite, kol jis atvės. Tada juos reikia išvalyti – galima naudoti specialų preparatą, skirtą prietaisams išvalyti nuo vaško.

Prašome atidžiai perskaityti naudojimo instrukcijas.

Į komplektą įeina: šildytuvas, maitinimo virvėlis, kietas vaško šildytuvas, instrukcija.

Duomenys:

Spalva: baltos ir mėlynos spalvos.

Talpa: 400500500 ml.

Galios: 100 W.

Įtampa: 22040240 V.

147872
2073 Prekės