Pro Ink 718 Black Pike B tatuiruotės porankis
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nauja

Pro Ink 718 Black Pike B tatuiruotės porankis

Komforto ir funkcionalumo derinimas su stiliu.

Pro Ink 718 patogus tatuiruotės rankšluostis su juosta yra itin svarbus kiekvienos profesionalios tatuiruotės salono įrangos elementas, kuriame svarbu kliento komfortas ir aukštas aptarnavimo tikslumas. Tai palengvins kurti meno kūrinius jūsų klientų kūnuose. Rankšluostis sujungia funkcionalumą ir estetiką, užtikrinant ne tik išskirtinį komfortą, bet ir stilingą išvaizdą.

199,00 € (su PVM) 164,46 € (be mok.)
Su mokesčiais

Prisitaikymas prie individualių poreikių

Rankšluostis reguliuojamas nuo 69 iki 106 cm aukščio , tai leidžia jį pritaikyti skirtingiems klientams ir garantuoja optimalų palaikymą tatuiruotės sesijos metu . Dėl nuolydžio reguliuojamosios funkcijos galima pritaikyti rankenėlę individualiems pacientų poreikiams ir gydymo ypatybėms, o tai užtikrina dar didesnį komfortą tatuiruotės metu.

Ilgaamžiškumas ir patikimumas

Stiprus juodas metalo rėmas užtikrina rankenėlės tvirtumą ir ilgaamžiškumą, kas yra labai svarbu tatuiruotojui. Raudonos spalvos sintetinės odos apvalka su elegantišku juodu siūlu palengvina įrangos valymą. Šiuolaikinis dizainas padarys tatuiruotės salono interjerą patrauklesnį, pabrėždamas unikalų vietą. Komforto, funkcionalumo ir stiliaus derinys, kuris neabejotinai patenkins tiek profesionalius, tiek tatuiruočių salonų klientus. Rankšluostė žymiai palengvina darbą , taip pat padeda sukurti malonią atmosferą svetainėje ir pabrėžia jos atmosferą .

Reguliuojamas pagal aukštį: 69-106 cm.

Spalva: juodos spalvos.

Stiklo spalva: raudona.

148561
14 Prekės