Lafomed Compact Line LFSS23AD autoklavas su 23 l spausdintuvu, B klasė, medus.
zoom_out_map

Lafomed Compact Line LFSS23AD autoklavas su 23 l spausdintuvu, B klasė, medus.

LFSS23AD LCD autoklasas skirtas invazinių medicinos gaminių sterilizavimui. Šis prietaisas padeda išvengti kryžminės infekcijos. Autoklasas specialiai skirtas ligoninių skyriams, stomatologijos kabinetams, oftalmologijos kabinetams ir biologinių mokslinių tyrimų institutams. Tikslu sterilizuoti chirurginius įrankius, stomatologinius įrankius, švirkštus ir kt. Naudojamas supakuotų (vienos ir daugiasluoksnių) ir neapakuotų kietųjų gaminių, porinių gaminių ir tuščių daiktų sterilizavimui pagal EN 13060:2004+. Standartas A2: 2010. Autoklavą taip pat galima naudoti ne medicinos ir veterinarijos tikslais.

Atkreipkite dėmesį, kad prietaisas nėra skirtas sterilizuoti skysčius.

2 399,00 € (su PVM) 1 982,64 € (be mok.)
Su mokesčiais

Aukščiausios klasės autoklasas.

Lafomed "Compact Line" autoklasas ypač rekomenduojamas ligoninių, stomatologijos ir oftalmologijos skyriams, taip pat biologijos institutams, vykdantiems mokslinių tyrimų projektus. Idealiai tinka šukuose ir grožio salonuose, tatuiruotės studijose ir estetinės medicinos salonuose. Aparatas skirtas sterilizuoti tiek medicinos, tiek ne medicinos prietaisus. Specialiai sukurta "Activeshop" turi funkcijų, kurių nėra kitose autoklavose, todėl šis produktas ypač unikalus. Aukščiausios medicinos klasės B autoklavų sterilizacija užtikrina visišką efektyvumą ir saugumą.

Veiksmingumas, kurį vertinsite

Tai kompaktiškas įrenginys, kuriame yra 23 litrų autoklavas su įmontuotu termoprinteriu. Jis turi LCD ekraną ir USB portą, leidžiantį prijungti duomenų laikmeną, kad būtų išsaugoti ciklo rezultatai. Turi 10 visiškai automatinių programų; 7 sterilizavimo programas, 2 bandymų programas ir autoklavo valymo programą. Be to, jis taip pat turi vartotojo programos funkciją, kuri suteikia visišką pasirinkimo laisvę. Maisto meniu yra intuityvus, o draugiška sąsaja yra lenkų kalba. Taip pat bus naudingos išankstinio šildymo ir šilumos palaikymo funkcijos . Lafomed Compact Line autoklasas skiriasi greito sterilizavimo programomis, kuriomis galima kontroliuoti džiovinimo laiką. Trumpausia sterilizacijos ir džiovinimo programa trunka tik 7 minutes. Aparatoje yra įtaisytas bakas švariam (distiliuotam) vandeniui, kuris naudojamas sterilizavimui, taip pat bakas išnaudojamam vandeniui, kuris gali būti išleidžiamas į priekį. Savidiagnostikos sistema efektyviai apsaugo nuo gedimų ir išlaiko įrenginio ilgaamžiškumą. Papildomą saugumą užtikrins dvigubo durų užrakto sistema. Tai, kas atskiria jį nuo kitų "Laphomed" autoklavų, yra nepaprastai didelis tankų talpas švariam ir panaudotam vandeniui - iki 2,5 litrų! Tai padės išvengti vandens įpildymo ir išpildymo.

Automatinės sterilizavimo programos

Sterilizacijos programa Spaudimas Bendras ciklo laikas*

121° Uniforma 110 kPa 23 minutės

121° Poriškas 110 kPa 27 minutės

121° posūkis 110 kPa 30 minučių

134° vienodai 210 kPa 7 min

134° Poriškas 210 kPa 11 minučių.

134° išlenktas 210 kPa 14 minučių.

135° Prionai 210 kPa 29 minutės

*Atitinka laiką po įrenginio sušildymo.

Lafomed Compact Line autoklavui suteikiama 36 mėnesių garantija. Reikėtų pažymėti, kad garantija nepriklauso nuo autoklavo naudojamų ciklų skaičiaus.

Specifikacija:

b medicinos klasė Tai aukščiausios klasės autoklavai, leidžiantys efektyviai sterilizuoti nepakuotus ir supakuotus daiktus, nepriklausomai nuo įrankių rūšies.

Aukštos kokybės Autoklavas pagamintas pagal ISO 13485 standartą ir turi CE 1023 sertifikatą. Jis taip pat atitinka Europos standarto BS EN 13060:2014+A1:2018 reikalavimus.

Talpumas 23 l 23 litrų autoklasas puikiai tinka, pavyzdžiui, grožio salonui ar tatuiruotės salonui. Įkreipiame į kamerą grotelę su trimis lentelėmis.

Įterptas spausdintuvas

Dėl termopapirų naudojimo rašalas nereikalingas.

Įrankių sterilizavimas krūva arba pakuotėse. B klasės autoklasas leidžia sterilizuoti tiek nesupakuotą, tiek supakuotą instrumentą.

Ekranas Parodo laiką, temperatūrą, slėgį ir ciklo eigą.

Paprastas ir efektyvus valdymas Intuityvus meniu leidžia greitai pasirinkti programą arba nustatyti parametrus, o patogus interfeisas yra atliktas lenkų kalba.

10 automatinių programų 7 sterilizacijos programos, 2 bandymo programos; Bowie ir Dick, vakuumo testas ir autoklavų valymo programa.

Naudotojo programa Autoklavas leidžia jums nustatyti savo sterilizacijos programą ir nustatyti visus parametrus.

Išvalymo programa Jis skirtas autoklavui valyti. Tai ypač pastebima, kai rodomas pranešimas "Turiu išvalyti".

USB jungtis Saugokite duomenis skaitmeniniu būdu ant disko ir nesijaudinkite dėl vertingų įrodymų praradimo ar sugadinimo.

Hash funkcija Paskutinė sterilizacijos programa bus užfiksuota ir lengvai pasiekiama, kai įjungsite autoklavą.

Automatiškai paleisti Ši funkcija leidžia jums paleisti atitinkamą programą nustatytu laiku. Programą galite atidėti į tam tikrą datą ir laiką arba bet kokias valandas vėliau.

Išankstinio šildymo funkcija

Kai ši funkcija yra įjungta, įrenginys iš anksto įšildo prieš įdiegdamas programas ar parametrus.

Temperatūros palaikymo funkcija Autoklasas šildo kamerą ir aktyvuoja garų generatorių, kad išlaikytų nuolatinę šilumą (mažiausiai 8 valandas). Tai sumažina sterilizacijos ciklo laiką.

Įtaisyti rezervuarai švariam ir panaudotam vandeniui. Kiekvieno konteinerio talpa iki 2,5 litro. Švaraus vandens rezervuaras skirtas distiliuotam ar dejonizuotam vandeniui, kuris bus naudojamas sterilizavimui. Turėdami nuotekų rezervuarą, mums nereikia prisiminti išorinės talpos. Nuotekų (ir švaraus) vandens išliejimas yra priekinėje įrenginio dalyje.

Savidiagnostika sistema Efektyvi apsauga nuo pažeidimų.

kameros iš nerūdijančio plieno 304 Tai daro jį itin tvirtą ir estetinį, taip pat įrodo, kad prietaisas yra aukštos kokybės.

Dvigubos durų spynas Patobulinta sistema, užtikrinanti mechaninę ir elektroninę durų apsaugą.

Atitinka Sanepidninadzoro reikalavimus Apie šio autoklavo įsigijimą būtina pranešti Saunepidai ir Techninės priežiūros tarnybai.

Aukštos kokybės bakterijų filtras. Pakeitimas kas 150 ciklų, filtrai yra prieinami mūsų parduotuvėje.

Garantija Garantija 24 mėnesiai, gali būti pratęsta dar 12 mėnesių.

122516
25 Prekės