Kosmetikos stolis 314 balta
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kosmetikos stolis 314 balta

Funkcinis kosmetologijos stalas 314 puikiai tinka grožio salonams, suteikiant patogią darbo vietą. Tvirta baldų konstrukcija garantuoja tvirtumą, o erdvi dėžutės yra suprojektuotos taip, kad būtų lengviau pasiekti reikiamus įrankius, kas padidina darbo efektyvumą. Paprastas dizainas suteikia jam profesionalaus charakterio.

599,00 € (su PVM) 495,04 € (be mok.)
Su mokesčiais

Ideali darbo vieta su elegantišku išvaizda

Dviejų pusių spintelės su trimis talpinėmis dėžutėmis labai palengvina reikalingų kosmetikos ir įrankių organizavimą ir saugojimą. Dėl to reikalingi produktai visada yra prie rankos, o tai padidina darbo efektyvumą. Ant stalo stalo yra specialių skylių, iš kurių gali būti dedami kabeliai iš reikiamų įrenginių, kad būtų lengva išlaikyti tvarką ir darbo vietos estetiką.

Paprastas dizainas visoms funkcijoms

Estetinis išvaizda suteikia stalui neužlaikomą eleganciją, kuri taps puiku bet kokio profesinio interjero papildymu. Naudojamos aukštos kokybės medžiagos suteikia baldams modernų išvaizdą, užtikrina ilgaamžiškumą ir paprastą valymą. Minimalistinė forma daro stalą ne tik patogią maisto produktų ir aksesuarų laikymui, bet ir estetiniu elementu, pabrėžiančiu grožio salonų erdvės paprastumą ir eleganciją.

Spalva: baltos spalvos.

Matmenys: 145x80x48 cm.

149694
8 Prekės