SILLON Lux 273b elektros kosmetikos kėdė, 3 varikliai, auksinis juodas
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nauja

SILLON Lux 273b elektros kosmetikos kėdė, 3 varikliai, auksinis juodas

Pagrindinės įrangos elegantiškumas ir funkcionalumas

Lux 273B" elektrinė kosmetologijos kėdė yra aprūpinta 3 pavaromis, kurias valdo nuotolinio valdymo kablio pultas. Paprastas naudojimas ir pritaikymas individualiems poreikiams labai palengvina įvairias procedūras. Ši kėdė yra patraukli bet kokio specialiojo biuro elementas.

1 099,00 € (su PVM) 908,26 € (be mok.)
Su mokesčiais
block Išparduota

Luks» serijos kėdės idealiai atitinka pageidavimus, susijusius su grožio salonų darbo specifika. Puikiai suplanuotos funkcijos daro šiuos modelius idealius įvairioms procedūroms, atliekamoms profesionaliuose kabinetuose. Jų būdingas šiuolaikinis išvaizda ir elegantiškos detalės leidžia jiems suderinti beveik bet kokį interjerą.

Laisvai reguliuojama nuotolinio valdymo pultu.

Intuityviai suprantamo nuotolinio valdymo pulto pagalba kėdę galima sklandžiai reguliuoti trijuose plokštumuose – ji turi reguliuojamą nugaros ir kojų aukštį ir nuolydžio kampą. Tai leidžia laisvai reguliuoti padėtį pagal šiuo metu atliekamą procedūrą, o tai turi įtakos tiek naudotojo, tiek paslaugų teikėjo patogumui.

Naudojimą supaprastinančios funkcijos

Sėdynės aukštis reguliuojamas nuo 65 cm iki 84 cm , o visiškai išsidėstęs vežimėlis iki 2 metrų ilgio . Toks dydis leidžia lengvai naudoti įrangą skirtingo ūgio žmonėms ir leidžia pritaikyti ją tiek klientui, tiek procedūros vykdytojui. Dešinėje sėdynės pusėje yra specialioji metalinė rankena, skirta pakabinti pultą, o tai žymiai palengvina jo saugojimą ir leidžia jį visada laikyti rankoje.

Patogi sėdynė ir patogi rankenėlės

Pakankamai plati sėdynės suteiks komfortą ilgam gydymui. Rankšluosčiai gali būti perkelti 180 laipsnių, kad būtų lengviau sėdėti kėdėje ir patogiai patekti į pacientą. Jei reikia, juos galima lengvai ir greitai išmontuoti.

Veido ir kūno priežiūros galimybės

Pagalgalva yra iškelta, tai padeda pritaikyti įrangą įvairių ūgio naudotojų poreikiams, užtikrinant stabilią galvos palaikymą procedūrų metu. Galvos stulpelyje esanti skylė, padengta apvalka, ir galimybė laisvai išdėstyti įrangą kėdės padėtyje gerokai padidina jos funkcionalumą teikiant veido ir kūno priežiūros paslaugas. Tai leidžia lengvai atlikti įvairias procedūras, įskaitant kosmetikos, fizioterapijos ir tatuiruotės. Naudojami sprendimai gerokai padidina naudojimo komfortą ir darbo ergonomiją.

Klasikinis, vertingas kosmetikos kėdės modelis.

Sėdynė užpildyta atitinkamos kietumo putėmis ir apvalyta miela juoda odos spalva. Naudojant medžiagą, kurią lengva laikyti švarią ir atsparią pasirinktoms dezinfekavimo priemonėms, įranga yra patogi naudoti, atspari drėgmei ir lengvai valoma. Tvirtas pagrindas pagamintas iš tvirtos aukso atspalvio medžiagos. Pagaminta iš tvirtos aukso spalvos medžiagos, užtikrina stabilumą operacijų metu. Dekoratyviniai mediniai elementai ant rankenų atskiria kėdę iš kitų modelių, sukuriant vizualiai patrauklią ir elegantišką akcentą. Jie yra vizualiai patrauklus, elegantiškas akcentas ir išskiria šią kėdę iš kitų modelių. Tiksliai profiliuoti kraštai suteikia kėdžiai stilingą išvaizdą ir ergonominį sėdynę.

Išsamūs kėdės dydžiai nurodyti nuotraukoje.

Į komplektą įeina sėdynė su atostogomis, nuotolinio valdymo laidinis pultas, maitinimo blokas.

Duomenys:

Tipas: elektrinis

Aktuatorių skaičius: 3

Pagrindinė spalva: aukso atspalviai

Apvalkos spalva: juodųjų atspalvių

Apdailos medžiaga: dirbtinė oda

Sėdynės užpildymas: putų sluoksnis

Valdiklis: nuotolinis

Galios: 150 V. Įtampa

: 220-240 V

Garantija: 12 mėnesių

149497