Elektros kosmetologijos kėdė SILLON CLASSIC, 3 varikliai, juoda
zoom_out_map
Nauja

Elektros kosmetologijos kėdė SILLON CLASSIC, 3 varikliai, juoda

Elektros kosmetikos kėdė Sillon Classic yra paprasta išvaizda, intuityviai suprantama valdymas ir universalia. Jis yra aprūpintas trimis pavaromis, kurias valdo nuotolinio valdymo laidinis pultas. Jį išskiria ergonominė sėdynė ir galimybė prisitaikyti prie individualių poreikių, todėl jis idealiai tinka daugeliui specializuotų biurų.

899,00 € (su PVM) 742,98 € (be mok.)
Su mokesčiais

Nuotolinis valdymas

Naudojant paprastą nuotolinio valdymo pultą, kėdė sklandžiai reguliuojama trijose plokštumose – reguliuojama aukščio, nugaros ir kojų pagalbėje. Sėdynė gali būti reguliuojama nuo 61 cm iki 84 cm aukščio , o visiškai išsidėstusi kėdė iki 2 m ilgio . Tokie dydžiai leidžia lengvai naudoti įrangą skirtingo ūgio žmonėms ir leidžia pritaikyti ją šiuo metu atliekamai procedūrai ir individualiems poreikiams, o tai daro įtaką tiek naudotojui, tiek paslaugų teikėjui. Ant abiejų sėdynės pusių esančios rankenėlės leidžia pakabinti valdymo pultą, kad jis visada būtų prie rankos.

Naudojimo patogumo funkcionalumas

Išimtinė galvutė padeda pritaikyti įrangą įvairių ūgio naudotojų poreikiams, užtikrinant stabilią galvos palaikymą procedūrų metu. Taip pat galima reguliuoti kojų stogų išstumimą, kas ypač naudinga ilgesniems žmonėms atliekant procedūras, suteikiant jiems geresnę paramą. Rankšluosčiai gali būti perkelti 180°, tai palengvina sėdimą kėdėje ir suteikia patogų prieigą prie procedūros vykdančio asmens. Jei reikia, juos galima lengvai ir greitai išmontuoti.

Ergonominė sėdynė

Plačios sėdynės suteiks komforto ilgai trunkančioms procedūroms. Atitinkamas putų formavimo būdas suteikia kėdėnei ergonominę formą ir leidžia patogiai išdėstyti kūną, užtikrinant aukštą komfortą ir pakankamą stuburo palaikymą. Įrenginys gali būti padalintas į sofos padėtį, o dėl atotrūkio ant galvos, paslėptos po pagalve, jis taip pat puikiai tinka nugaros priežiūros ar masažo procedūroms.

Elegantiškumas ir funkcionalumas

Sėdynė užpildyta kontūriniu porolonu ir padengta jaukiai liečiama sintetine rožinės spalvos oda. Naudojama medžiaga daro įrangą lengvą valyti ir atsparią drėgmei ir pasirinktoms dezinfekavimo priemonėms . Tvirtas pagrindas iš tvirtos juodos medžiagos užtikrina stabilumą procedūros metu. Tiksliai profiliuoti kraštai suteikia kėdžiai stilingą išvaizdą ir ergonominį sėdynę. Minimalistinis, paprastas dizainas ir klasikinės spalvos leidžia jam suderinti bet kokį interjerą.

Išsamūs kėdės dydžiai nurodyti nuotraukoje.

Į komplektą įeina: sėdynė su pagalvėmis, laidinis nuotolinio valdymo pultas, pagalvė ant galvos, maitinimo blokas.

Duomenys:

Tipas: elektrinis

Aktuatorių skaičius: 3

Apdailos medžiaga: dirbtinė oda

Sėdynės užpildymas

Valdyba: pultas

Galios: 180 W

Įtampa: 220-240 V

Garantija: 12 mėnesių

150220
49 Prekės