969 komplektas + "Saeyang Marathon Cyclone - Vac" su absorberiu
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-200,00 €Nauja

969 komplektas + "Saeyang Marathon Cyclone - Vac" su absorberiu

Komplektas: Ortopedijos frezerinis aparatas Saeyang Marathon Cyclone — dulkių siurblis su absorberiu ir baltu mini 969.

Specializuotų biurų praktinis baldai

Mini 969 spinta yra funkcinis ir stilingas baldus, idealiai tinka grožio salonuose, ortopedijos kabinetuose ir kitose vietose, kur svarbu organizuoti ir tinkamai laikyti įrangą, kosmetiką ir reikalingus aksesuarus ar įrankius. Tai suteiks darbui eleganciją ir tvarką.

1 499,00 € (su PVM)1 699,00 €- 200,00 € 1 238,84 € (be mok.)
Su mokesčiais
block Išparduota

Darbo funkcionalumas ir ergonomingumas

Šaldytuve įrengta 4 skirtingo dydžio dėžutės, leidžiančios organizuoti įvairius aksesuarus, įrankius ir kosmetikos gaminius. Spintos įrengtos praktinėmis ratomis, todėl jas lengviau perkelti. Suprojektuotas ortopedijos specialistams, jis turi specialią vietą ortopediniam frezeriniam aparatui su absorberiu Saeyang Marathon Cyclone-Vac, kuris užtikrina patogų ir ergonominį procedūras.

Tiksliai matomi nuotraukoje.

Brendas Saeyang siūlo aukštos kokybės priemones, naudingas atliekant profesionalias manikūro ir pedikūro procedūras. Produkcija Saeyang, vertinama tarp kosmetologų, pasižymi puikiu gaminimo kokybe, tikslumu ir inovacinių sprendimų naudojimu.

Efektyvus frezerinis statinys ortopedijai su absorberiu

Aukštos klasės ortopedinis frezerinis statinys su absorbentu Saeyang Marathon Cyclone-Vac – specializuotas prietaisas, leidžiantis išlaikyti aukštus higienos standartus biure, efektyviai apsaugant paslaugų teikėjų ir klientų sveikatą. Profesionali frazė skirta pedikuriui, ypač sausioms terapijoms, atliekamoms ortopedijoje, tačiau ji gali būti naudojama ir manikūroje. Efektyvi galva su absorberiu ir intuityvus valdymas gerokai pagerina ortopedo darbą, palengvinant įvairių procedūrų atlikimą.

Suprantamas valdymo pultas su LCD displeju

Intuityvus valdymas užtikrina didelį patogumą. Galite lengvai reguliuoti imtuvo siurbimo galią, kai įrenginys veikia, arba visiškai jį išjungti. Galvos sukimosi greitį reguliuoja rankena , kurią paspaudus galima įjungti ar perkelti techniką į miego režimą . Be to , įrenginys leidžia programuoti iki 3 nuosavų darbo režimų . Tuo pačiu metu visi parametrai išlieka – sukimosi greitis ir kryptis, absorbuojamos galios lygis – ir gali būti iškviesti bet kuriuo metu naudojant vieną mygtuką. Akivaizdus displejus leidžia stebėti įrenginio dabartines darbo nustatymus – sukimosi greitį ir kryptį, suvartojamos galios lygį. Be to , pasirinkus vieną iš savo darbo režimų , ekrane pasirodo aktyvuotos programos simbolis . Pritaikytas ženklas taip pat užges, kai reikia pakeisti filtro maišą.

Funkcinė galva, užtikrinanti saugų darbą

Tyli, ergonominė galva su brėžinių be variklio, reguliuojamu greičiu nuo 4000 iki 40 000 ab/min. su efektyviu absorberiu garantuoja puikų paslaugų kokybę ir aukščiausius higienos standartus, apsaugant ir atliekant procedūras, ir klientus. Išvalymo vietos dulkės įfiltruojamos per galvos skyles tiesiai į filtrą . VKL/VKL jungiklis, esantis rankenos gale, leidžia lengvai laikinai sustabdyti sukimosi ir siurbimo procesą. Tai palengvina laisvą prietaiso valdymą. Push-in & Pull-out mechanizmo dėka gręžtuvų pakeitimas yra lengvas - tiesiog įterpkite gręžtuvą į ten, nereikalaujant jo suvirinti ar pritvirtinti - ir tai dar labiau supaprastinta pagal įrankio komplektą. Galva lengvai demontuojama, todėl ją lengviau valyti. Naudojami sprendimai apsaugo nuo per didelio rankų nuovargio ir užtikrina patogų ir saugų darbą.

Visi specialiųjų paslaugų rinkinys

Praktiški komplekto aksesuarai palengvina darbą. Tiksli šlapimo galva ir atsarginiai filtro maišeliai užtikrina saugų naudojimą, apsaugant nuo kenksmingų ligą sukeliančių mikroorganizmų įkvėpimo. Kojų variklis leidžia reguliuoti frezerinės galvos sukimąsi gydymo metu, nenaudojant rankos. Į rinkinį taip pat patenka frazės rinkinys, kuris leis patogiai atlikti įvairias pedikūro procedūras, ir pagalvė iš specialios medžiagos, palengvinanti valymą. Skirtingos formos, medžiagos ir frezės laipsniai leidžia teisingai pasirinkti įrankį atliekamai paslaugai ir apdorotam objektui. Įrenginio sudėtyje esantys galvos valymo ir frezės išardymo įrankiai leidžia lengvai palaikyti prietaisą tinkamai, supaprastinant jo naudojimą.

Efektyvus absorbentas, reikalingas ortopedui dirbti

Tinkama plaučių apsauga – atsakingo ir saugaus ortopedo darbo ir aukštų higienos standartų kabinete užtikrinimas. Didelis prietaiso įsisavinimo pajėgumas leidžia jam idealiai absorbuoti visą dulkes, susidarančias procedūrų metu. Taip pat yra galimybė nustatyti penkis absorbcijos lygius ir išjungti šią funkciją, jei reikia.

Permainos filtro maišeliai

Į rinkinį įeina 5 specialiai efektyvūs filtravimo maišeliai . Jie užtikrina saugų ir ilgalaikį prietaiso veikimą, sugaudami ir sulaikydami dulkes ir bet kokias medžiagos daleles, išskiriamas gydant ortopedines ligas. Kai reikia pakeisti maišelį, įrenginio ekrane rodomas atitinkamas ženklas.

Šiuolaikinis aparatas su vienerių metų garantija.

Estiškas, futuristinis korpusas baltais atspalviais puikiai dera su bet kokiu interjeru. Specialioji galvos vieta leidžia dirbti daug patogiau, o neslydžiančios kojos užtikrina įrenginio stabilumą naudojant. Į absorbcinį frezerinį staklį Saeyang Cyclone-Vac" garantuojama 12 mėnesių.

Į komplektą įeina: frezerinės mašinos pagrindas, galva su siurbiančia vamzde, maitinimo virvė, kojų pavaras, filtrų rinkinys, frezės rinkinys, šukuosena galvos valymui, įrankis frezės išardymui, instrukcija.

Duomenys:

Spalva: baltos spalvos

Elektros maitinimas: laidinis

Sukimosi greitis: 40004040 000 ap/min

Galios: 100 W

Įtampa: 230 V

Garantija: 12 mėnesių

148505+