VIVA PRO 602 be šlapimo rašiklio frezeris
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

VIVA PRO 602 be šlapimo rašiklio frezeris

Šiuolaikinė frezerinė mašina VIVA PRO 602 yra profesionalus aparatas, kuris puikiai tinka manikūrui ir pedikūrui. Tai leidžia efektyviai paruošti kutikulą, pašalinti ankstesnės apdailos likučius ir paruošti nagus tolesnioms procedūroms. Šiuolaikinis ir elegantiškas dizainas leidžia įrenginiui puikiai tilpti į bet kokį interjerą, o dėl intuityvaus valdymo jis tinka tiek profesionalams, tiek naujokams.

149,00 € (su PVM) 123,14 € (be mok.)
Su mokesčiais

Juostelės be galvos su "Twist-Lock" sistema.

Švelnia galva su neslydžiančiais elementais puikiai guli rankoje, užtikrinant komfortą ir tikslumą. Ergonomiška forma ir tinkamas galvos balansas užtikrina komfortišką naudojimą, o tvirtos konstrukcijos ir gerokai sumažėjęs vibracija užtikrina tikslų ir saugų darbą. Naudojami sprendimai neleidžia rankoms pernelyg pavargti . Twist-Lock sistema padeda greitai ir be problemų pakeisti frazes, todėl darbas su prietaisu yra labai paprastas ir intuityviai suprantamas, kuris neabejotinai patenkins labiausiai reikalaujančius vartotojus.

Intuityvus valdymas ir sklandus reglamentavimas.

Ženklas leidžia sklandžiai reguliuoti galvos greitį iki 35 000 sukimų per minutę, o tai leidžia tiksliai pritaikyti jį individualiems poreikiams ir patogiai atlikti įvairias procedūras. Jutiklinė plokštė leidžia lengvai keisti sukimosi kryptį ir sustabdyti prietaisą (pauzės funkcija), o tai užtikrina visišką kontrolę už frezerinį staklį ir palengvina jo darbo nustatymą konkrečioms paslaugoms. Aiški ekranas rodo įrangos būklę – informuoja apie sukimosi greitį ir kryptį, taip pat apie tai, ar pauzė aktyvuota. Be to, pleistas kabelis užtikrina didesnę ilgaamžiškumą ir lankstumą, taip pat aukštą komfortą.

Tikslios funkcinės galimybės komfortui naudoti

Frezerinė mašina užtikrina aukštą darbo komfortą dėl tylo darbo , nesunkant procedūros vykdančio žmogaus ir nesunkant klientų ramybės. Darbo metu galvą galite ramiai padėti ant specialios pagalvės, kuri yra komplekte, kad būtų patogiau ir saugiau. Be to, į rinkinį įeina praktinis keraminis koninės formos frezas, kuris užtikrina naudojimo universalumą ir palengvina įvairius apdorojimus.

Inovacinis ir funkcinis įtaisas

Futuristinis pilkos spalvos metalinis korpusas ne tik garantuoja ilgaamžiškumą ir paprastą valymą . Kompaktiškas frezerinio įrenginio dydis leidžia jį naudoti tiek grožio salonuose, mobiliose paslaugose, tiek namuose. Ant dugno esantys klijuoti nepralenkiantys elementai stabilizuoja įrangos veikimą ir apsaugo paviršių nuo pažeidimų. Dėl šių savybių frezerinis aparatas puikiai derina funkcionalumą ir estetiką, yra stilingas interjero dizaino elementas ir pabrėžia šiuolaikinį patalpos pobūdį.

Į komplektą įeina: frezerinio staklės pagrindas, bešvelninė galva, galvos pagalvė, kabelis prie galvos, maitinimo blokas, koninė freza, instrukcija.

Duomenys:

Spalva: pilko atspalviai

Sukimosi greitis: 35 000 rpm

Galva su Twist-Lock mechanizmu

Maitinimo šaltinis: įkraunamas [2*2000 мАч]

Galios: 48 W

Garantija: 12 mėnesių

149674
265 Prekės