Nešiojamas frezeris be švirkšto VIVA PRO 601
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nešiojamas frezeris be švirkšto VIVA PRO 601

Puikus prietaisas mobiliems manikyrams.

Kompaktiškas akumuliatorius VIVA PRO 601 профессиона profesionalus prietaisas, kuris idealiai tinka mobiliems makiažo meistriams, leidžiantis patogiai dirbti bet kur. Jis leidžia efektyviai paruošti nagus tolesniam apdorojimui ir žymiai palengvina ankstesnio pakavimo likučių pašalinimą. Jis leidžia patogiai dirbti iki 10 valandų be įkrovimo.

159,00 € (su PVM) 131,40 € (be mok.)
Su mokesčiais

Juostelės be galvos su "Twist-Lock" sistema.

Švelnia galva su neslydžiančiais elementais puikiai guli rankoje, užtikrinant komfortą ir tikslumą. Tinkamas pusiausvyra ir vibracijos mažinimas sumažina rankų nuovargį net ir po ilgo naudojimo. Twist-Lock sistema padeda greitai ir be problemų pakeisti frazes, todėl darbas su prietaisu yra labai paprastas ir intuityviai suprantamas, kuris neabejotinai patenkins labiausiai reikalaujančius vartotojus. Be to, pleistas kabelis užtikrina didesnę ilgaamžiškumą ir lankstumą, taip pat aukštą komfortą.

Skaitmeninio displejo sukimosi greičio reglamentavimas

Prietaiso viršuje esanti rankena leidžia sklandžiai reguliuoti galvos greitį iki 35 000 sukimosi per minutę, o tai leidžia optimaliai prisitaikyti prie individualių poreikių ir patogiai atlikti įvairias procedūras. Jutiklinė plokštė leidžia lengvai sustabdyti prietaisą (pauzės funkcija) ir pakeisti sukimosi kryptį, o tai užtikrina visišką kontrolę su frezeriniu staklu ir palengvina jo darbo nustatymą konkrečioms paslaugoms. Akivaizdus ekranas rodo įrangos būklę — informuoja apie sukimosi greitį ir kryptį, baterijos būklę ir pauzės būklę.

Tikslios funkcinės galimybės komfortui naudoti

Be triukšmo gręžiklis yra patogus naudoti, nepažeidžiant kliento ramybės. Darbo metu galvą galima saugiai įdėti ant specialios pagalbos. Efektyvus 2000 mAh talpos bifocalinis akumuliatorius, kuriuo įrengtas prietaisas, leidžia užtikrinti 8-10 valandų tęstinį darbą vienu įkrovimu. Į komplektą įeina praktinė keraminė frazė, kuri užtikrina universaliavimą ir palengvina įvairias procedūras.

Elegantiškas įrenginys, idealiai tinka mobiliems stilistams

Futuristinis pilko atspalvio metalinis korpusas užtikrina ilgaamžiškumą ir paprastą valymą, taip pat yra vizualiai įdomus darbo stoties papildas. Kompaktiškas dydis leidžia lengvai laikyti frezerį nedideliuose patalpose ir transportuoti, o tai ypač svarbu mobiliųjų paslaugų atveju. Įrenginio apačioje esantys klijuojantys elementai ir atitinkamas svoris užtikrina jo stabilumą.

Į komplektą įeina: frezerinio staklės pagrindas, bešvelninė galva, plastikinis galvos laikiklis, galvos stotelė, pleistas kabelis galvai, USB-C kabelis, koninė freza, instrukcija.

Duomenys:

Spalva: pilko atspalviai

Sukimosi greitis: 35 000 rpm

Galva su Twist-Lock mechanizmu

Maitinimo šaltinis: įkraunamas [2*2000 мАч]

Galios: 48 W

Garantija: 12 mėnesių

149673
274 Prekės