VIVA 602 S frezerinis staklis
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nauja

VIVA 602 S frezerinis staklis

Futuristinė frezavimo staklės VIVA 602 S – profesionalus prietaisas, idealiai tinkantis manikiūrui ir pedikiūrui.Leidžia efektyviai paruošti odelę, pašalinti ankstesnio stiliaus likučius ir paruošti nagus tolimesnėms procedūroms.Modernus ir elegantiškas dizainas leidžia įrenginiui puikiai įsilieti į bet kokį interjerą, o dėl intuityvaus valdymo jis tiks tiek profesionalams, tiek pradedantiesiems.

99,00 € (su PVM) 81,82 € (be mok.)
Su mokesčiais

Ergonominė galva su Twist-Lock sistema.

Švelnia galva su neslydžiančiais elementais gerai guli rankoje, užtikrinant komfortą ir tikslumą. Ergonominė forma ir teisingas balansas užtikrina patogų naudojimą. Tvirta konstrukcija ir didelis vibracijų sumažėjimas užtikrina tikslią ir saugų darbą, užkertant kelią pernelyg sunkioms rankoms. Twist-Lock sistema padeda greitai ir be problemų pakeisti frazes, todėl darbas su prietaisu yra labai paprastas ir intuityviai suprantamas, kuris neabejotinai patenkins labiausiai reikalaujančius vartotojus.

Lengva naudoti ir konfigūruoti

Naudojant specialią rankeną galvos sukimosi greitį galima reguliuoti iki 45 000 sukimų per minutę, o tai leidžia tiksliai nustatyti individualius poreikius ir patogiai atlikti įvairias procedūras. Jutiklinė plokštė leidžia lengvai keisti sukimosi kryptį ir sustabdyti prietaisą (pauzės funkcija), o tai užtikrina visišką kontrolę už frezerinį staklį ir palengvina jo darbo nustatymą konkrečioms paslaugoms. Aiški ekranas rodo įrangos būklę – informuoja apie sukimosi greitį ir kryptį, taip pat apie tai, ar pauzė aktyvuota.

Tikslios funkcinės galimybės komfortui naudoti

Frezerinė mašina užtikrina aukštą darbo komfortą dėl tylo darbo , nesunkant procedūros vykdančio žmogaus ir nesunkant klientų ramybės. Darbo metu galvą galite ramiai padėti ant specialios pagalvės, kuri yra komplekte, kad būtų patogiau ir saugiau. Į rinkinį taip pat įeina praktinis keraminis coninio formos peilis, kuris užtikrina naudojimo universalumą ir palengvina įvairius apdorojimus.

Šiuolaikinis ir praktiškas prietaisas.

Futuristinis pilkos spalvos metalinis korpusas užtikrina įrangos ilgaamžiškumą ir paprastą valymą . Be to, jis yra vizualiai įdomus, patrauklus darbo vietos papildymas, o kompaktiškas frezerio dydis leidžia jį naudoti tiek grožio salonuose, mobiliose paslaugose, tiek namuose. Įrenginio apačioje esantys klijuoti nepralenkiantys elementai užtikrina jo stabilumą. Tai puikus pasirinkimas žmonėms, kurie vertina funkcionalumą, estetiką ir dizainą.

Į komplektą įeina: frezerinės staklės pagrindas, galva, galvos stotelė, galvos kabelis, maitinimo blokas, koninė freza, instrukcija.

Duomenys:

Spalva: pilko atspalviai

Sukimosi greitis: 45 000 ap/min

Galva su Twist-Lock mechanizmu

Maitinimo šaltinis: akumuliatorių baterija [2*2000 мАч]

Galios: 36 W

Garantija: 12 mėnesių

149675
916 Prekės