Kosmetikos kombainas Giovanni 6v1 Ashe Super bubble
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nauja

Kosmetikos kombainas Giovanni 6v1 Ashe Super bubble

Kompleksinės odos priežiūros aparatas

Giovanni 6in1 Ashe Super Bubble" inovacinis kosmetikos kombainas sujungia šešias efektyvias priežiūros technologijas, užtikrinant efektyvų kosmetikos procedūrų rezultatą. Kompleksinės odos priežiūros prietaisas siūlo išplėstines funkcijas, užtikrinančias optimalią būklę. Giovanni 6in1 Ashe Super Bubble – kombainas yra idealus sprendimas grožio salonams, leidžiantis gerokai išplėsti procedūrų pasiūlą.

1 199,00 € (su PVM) 990,91 € (be mok.)
Su mokesčiais

Paprastas naudoti valdymo skydelis

Praktiškas 7 colių jutiklinis skydelis užtikrina intuityvų valdymą. Galimybė pritaikyti gydymo parametrus ir įvairias galimybes, tokias kaip tipo, intensyvumo, gydymo laiko ar gydymo bangos režimo pasirinkimas, leidžia pritaikyti prietaisą konkretiems kliento poreikiams. Aiškus ekranas leidžia lengvai sekti apdorojimo eigą, o tai labai padidina kombaino naudojimo komfortą ir efektyvumą.

Prietaiso funkcijų universalumas

Giovanni 6in1 Ashe Super Bubble yra pažangus grožio prietaisas, suteikiantis išskirtinį veido priežiūros universalumą. Specialiai parinktos galvutės ir plačios reguliavimo galimybės leidžia koncentruotai veikti, o tai duoda matomų ir ilgalaikių rezultatų, tuo pačiu suteikia visapusišką ir individualizuotą priežiūrą. Derinys ne tik praplečia grožio salonų pasiūlą, bet ir patenkina klientų lūkesčius, siūlydamas įvairias procedūras, pritaikytas unikaliems poreikiams.

Vandenilio valymas

Efektyvi procedūra naudoja vandenilį, kad giliai išvalytų, neutralizuotų laisvuosius radikalus ir nušveistų negyvą odą. Skatina ląstelių regeneraciją, gerina odos tekstūrą, aprūpina deguonimi ir maitina ją. Dėl to oda yra lygi, giliai hidratuota ir švytinti, o senėjimo procesas sulėtėja.

Mikro srovė (biolifting)

Neinvazinis gydymas naudoja mikro sroves, kad paskatintų raumenų ir ląstelių regeneraciją, pagreitintų toksinų ir vandens pertekliaus pašalinimą bei paskatintų kolageno ir elastino gamybą. Šiuolaikinis gydymas yra neskausmingas, žymiai padidina odos elastingumą ir stangrumą, sumažina smulkias raukšles. Tinkamo gelio naudojimas užtikrina efektyvų mikro srovių veikimą.

ULTRAGARSAS

Akustinės bangos, kurių dažnis viršija žmogaus ausies klausos slenkstį, palengvina kosmetikos veikliųjų medžiagų įsiskverbimą į odą. Jie stimuliuoja ląsteles didindami kolageno ir elastino gamybą. Dėl to jie palaiko gilią odos regeneraciją , pagerina jos natūralius atsinaujinimo procesus ir bendrą būklę.

Odos šveitimas

Kavitacijos lupimo procedūra apima odos valymą ultragarso bangomis, kurios sukelia kavitacijos reiškinį. Tai leidžia jums užtikrinti gilią odos priežiūrą ir regeneraciją, suteikiant jai šviežią išvaizdą. Reguliarus odos šveitimo priemonės naudojimas gali pagerinti odos tekstūrą ir padėti sumažinti odos trūkumus.

Aušinimo galvutė

Jis vaidina svarbų vaidmenį visapusiškai prižiūrint odą. Jis atvėsina odą, mažina patinimus, mažina hemangiomas ir eritemą, atpalaiduoja raumenis. Jis turi raminantį poveikį odai, padeda sumažinti odos problemas ir raumenų įtampą, todėl oda tampa šviežia, hidratuota ir atsipalaidavusi.

Purškimo

Tai leidžia švelniai purkšti tonikų, esencijų ir kitų produktų, kuriuose gausu veikliųjų medžiagų, rūką ant odos paviršiaus. Tikslus jo veikimas užtikrina efektyvų ir tolygų preparatų pasiskirstymą, todėl efektyviai drėkina ir gaivina odą. Dėl to priežiūra tampa efektyvesnė ir malonesnė, o oda įgauna sveiką švytinčią išvaizdą.

Minimalistinis dizainas

Praktinis prietaisas turi modernų ir ergonomišką dizainą, kuris yra estetinis grožio salono erdvės elementas. Kompaktiškas dydis ir mobilumas, kurį suteikia funkciniai ratai, leidžia lengvai laikyti ir transportuoti. Jame įrengta funkcinė vandens rezervuarų ir skysčių, reikalingų gydymui, sistema, užtikrinanti patogų ir higienišką darbą. Galvos atrama užtikrina lengvą prieigą prie reikiamų priedų, o viršuje esanti lentyna leidžia sukrauti priedus. Medžiagos užtikrina ilgaamžiškumą ir paprastą valymą, o tai užtikrina naudojimo komfortą.

Matmenys parodyti nuotraukoje.

Prieš naudodami atidžiai perskaitykite instrukcijas.

Techniniai duomenys:

Spalva: baltos spalvos atspalviai

Vakuumas: ≤ 24 l

Slėgis: ≤ 400 kPa

Galia: 60W

Maitinimas: 100-240V

Garantija: 12 mėnesių

149610
5 Prekės