Giovanni 6in1 Ashe Super bubble plus kosmetikos procesorius
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nauja

Giovanni 6in1 Ashe Super bubble plus kosmetikos procesorius

Kompleksinės odos priežiūros aparatas

Inovatyvus Giovanni 6in1 Ashe Super Bubble Plus kosmetikos derinys sujungia šešias efektyvias priežiūros technologijas, užtikrinančias efektyvius kosmetinių procedūrų rezultatus.Prietaisas, sukurtas visapusiškai odos priežiūrai, siūlo pažangias funkcijas, užtikrinančias optimalią odos sveikatą.Kombainas Giovanni 6in1 Ashe Super Bubble Plus – idealus sprendimas grožio salonams, leidžiantis gerokai praplėsti procedūrų pasiūlą.

1 299,00 € (su PVM) 1 073,55 € (be mok.)
Su mokesčiais

Lengva naudotis valdymo pulte

Praktiškas 7 colių jutiklinis skydas užtikrina intuityvų valdymą. Galimybė pritaikyti gydymo parametrus ir įvairias galimybes, tokias kaip gydymo tipo, intensyvumo, gydymo laiko ar gydymo bangos režimo pasirinkimas, leidžia pritaikyti prietaisą konkrečiams kliento poreikiams. Akivaizdus displejas leidžia lengvai stebėti gydymo eigą, kas žymiai padidina komfortą ir efektyvumą.

Prietaiso funkcijų universalumas

Giovanni 6in1 Ashe Super Bubble Plus pažangiausias kosmetinis prietaisas, užtikrinantis išskirtinę universalumą veido priežiūros srityje. Specialiai išsirinktos galvos ir plačios reguliuojamosios galimybės leidžia atlikti koncentruotą veikimą, kuris atneša matomų ir ilgalaikių rezultatų, tuo pačiu užtikrinant kompleksinę ir individualią priežiūrą. Kombainas ne tik didina grožio salonų pasiūlą, bet ir atitinka klientų lūkesčius, siūlydamas įvairias procedūras, pritaikytas unikaliems poreikiams.

Vandenilio valymas

Efektyvi procedūra naudoja vandenilį, kad giliai išvalytų, neutralizuotų laisvus radikalus ir nušluostytų mirusią odą. Skatina ląstelių regeneraciją, pagerina odos tekstūrą, saturuoja ją deguonimi ir maitina. Dėl to oda tampa lyga, giliai drėkinama ir spinduliuojanti, o senėjimo procesas sulėtėja.

Mikro srautai (bioliftingas)

Neinvazinės terapijos metu naudojamos mikro srovės, kurios skatina raumenų ir ląstelių regeneraciją, pagreitina toksinų ir perteklinės vandens pašalinimą, taip pat skatina kolageno ir elastino gamybą. Šiuolaikinis gydymas be skausmo, gerokai padidina odos elastingumą ir lankstumą, mažina mažas raukšles. Naudojant atitinkamą gelį mikro srovės veikia efektyviai.

UŽI

Akustinės bangos, kurių dažnis yra didesnis už žmogaus ausį, palengvina kosmetikos veikliųjų medžiagų patekimą į odą. Jie stimuliuoja ląsteles didinant kolageno ir elastino gamybą. Dėl to jie palaiko gilią odos regeneraciją, gerina natūralius atsinaujinimo procesus ir bendrą būklę.

Odos skrabas

Kavitacinio peilingo procedūra apima odos valymą ultragarso bangomis, kurios sukelia kavitacijos reiškinį. Tai leidžia užtikrinti gilią odos priežiūrą ir regeneraciją, suteikiant jai šviežią išvaizdą. Reguliarus odos skalbimo naudojimas gali pagerinti odos tekstūrą ir padėti sumažinti odos trūkumus.

Šaldymo galva

Jis atlieka svarbų vaidmenį kompleksinėje odos priežiūroje . Jis atvėsina odą, sumažina patinimą, pašalina hemangiomas ir eritemas, atpalaiduoja raumenis. Jis turi raminančią poveikį odai, padeda pašalinti odos problemas ir raumenų įtampą, todėl oda tampa šviežia, drėgnesnė ir atsipalaidavusi.

Švirkšti

Jis leidžia kruopščiai puršti ant odos paviršiaus tonikų, esencijų ir kitų produktų, turimų aktyvių ingredientų, rūką. Jo tikslis poveikis užtikrina efektyvų ir vienodą preparatų paskirstymą, o tai lemia efektyvų odos drėkinimą ir apšvietimą. Dėl to priežiūra tampa efektyvesnė ir malonesnė, o oda tampa sveika.

Įtaisyta kamera ir programų integracija.

Vandenilio valymo galvos kamera leidžia stebėti odą beveik realiu laiku. Prijungus prietaisą prie planšetinio kompiuterio per specialią programėlę, galima lengvai įrašyti procedūrų eigą, kontroliuoti jų efektyvumą, analizuoti rezultatus ir pritaikyti procedūras individualiems klientų poreikiams. Prietaisas yra aprūpintas praktišku planšetinio laikikliu, kuris užtikrina stabilią ir saugią pozicionavimą, supaprastindamas programos naudojimą. Inovatyvūs sprendimai didina funkcionalumą, palengvina procedūras ir gerina grožio salono paslaugų kokybę.

Minimalistinis dizainas

Praktinis prietaisas skiriasi šiuolaikiniu ir ergonominiu dizainu, yra grožio salono erdvės estetinis elementas. Kompaktiški dydžiai ir funkcinių ratų mobiliumas palengvina saugojimą ir gabenimą. Jis aprūpintas funkcinės vandens ir procedūroms reikalingų skysčių rezervuarų sistema, kuri užtikrina patogų ir higienišką darbą. Galvos laikmenos užtikrina lengvą prieigą prie reikalingų aksesuarų, o viršutinė lentelė leidžia pašalinti užtaisus. Materialai yra ilgaamžiški ir lengvai valomi, todėl yra patogūs naudoti.

Didesnis kaip nuotraukoje.

Prašome atidžiai perskaityti naudojimo instrukcijas.

Techniniai duomenys:

Spalva: baltos spalvos

Vakuumas: ≤ 24 l

Slėgis: ≤ 400 KPa

Galios: 60 W

Elektros maitinimas: 10040240 V

Garantija: 12 mėnesių

149611
9 Prekės