Italwax aloe depilacijos vaškas 100 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nauja

Italwax aloe depilacijos vaškas 100 ml

ItalWax — Italijos bendrovė, specializuojasi depilacijos priemonių gamyboje. Viskas gaminama iš aukštos kokybės natūralių ir sintetinių dervų. Ruliukai yra sukurti taip, kad vaškas būtų tepamas vienodai ir neištektų.

3,99 € (su PVM) 3,30 € (be mok.)
Su mokesčiais
notifications_active Paskutinė prekė

Vaškas pasižymi puikiu sukibimu, lengvai tepamas ir pašalina net užsispyrusius plaukus. Jis yra švelnus odai, lengvai šildomas karšto vandens puode ir standartiniuose šildytuvuose-aplikatoriuose. Po depiliacijos bet kokie likučiai lengvai nuplaunami alyvuogių aliejumi. Reguliarus naudojimas silpnina plaukus ir lėtina jų augimą. Vaškas turi platų ritininį volelį, kuris prisideda prie tolygaus jo pasiskirstymo. Dėl naujausio volelio dizaino epiliacija tampa dar lengvesnė ir efektyvesnė.

Atsargumo priemonės:

Vaškavimo neturėtų naudoti žmonės, kenčiantys nuo odos ligų, venų varikozės ar kraujagyslių problemų. Įvairių tipų žaizdos, įpjovimai, uždegimai ir švieži randai taip pat apsaugo nuo depiliacijos. Nėščios moterys turėtų naudoti šio tipo plaukų šalinimą tik pirmąjį trimestrą.

Jei norime pašalinti plaukus vašku, turime atsiminti, kad jie turi būti bent 1 cm ilgio. Dieną prieš depiliaciją turėtumėte kruopščiai nušveisti negyvą odą, kuri gali turėti plaukų. Nerekomenduojama naudoti balzamų, kremų ir aliejų, kurie gali palikti riebų sluoksnį ant kūno. Esant tokiai situacijai, vaškas negalės prilipti prie odos ir depiliacija nepavyks.

Jei turite labai jautrią odą, rinkitės specialų vašką, kurio sudėtyje yra titano dioksido, pasižyminčio raminančiomis savybėmis, arba vaškus, skirtus jautriai odai su raminančiomis ramunėlėmis ir alijošiaus. Nenaudokite vaško ant sudirgusios odos.

Kaip naudoti:

Vaško šildymo prietaisas turi būti prijungtas prie elektros tinklo.

Kai vaškas bus sumontuotas šildytuve, paleiskite įrenginį (nenaudokite įrenginio be vaško įdėklo)

Prieš naudodami vašką, mūvėkite apsaugines pirštines, kad apsaugotumėte rankas nuo vaško prilipimo prie rankų.

Prieš tepdami vašką depiliacijai, patikrinkite jo temperatūrą ir odos jautrumą. Tinkama paruošto naudoti vaško temperatūra yra 45 °C.

Jei temperatūra yra tinkama ir ant odos nėra alerginės reakcijos, galite pradėti epiliaciją.

Užtepkite vašką 45 laipsnių kampu minkštais, ilgais smūgiais į numatytą vietą.

Uždėkite neaustinę juostelę ant užtepto vaško.

Palaukite, kol užteptas vaškas atvės. Greitai judėdami priešinga įaugusiems plaukams kryptimi, kartu su vašku nuplėškite neaustinio audinio juostelę.

Po procedūros vaškuotą vietą patepkite profesionaliu depiliaciniu geliu arba raminančiu kremu.

Jei depiliacija nėra visiškai veiksminga (ne visi plaukai buvo pašalinti), jos negalima pakartoti per trumpą laiką, o tai reiškia, kad moteris turės naudoti papildomą skustuvą, kad oda būtų visiškai lygi.

Prietaisas gali pašildyti vašką iki maksimalios 85 °C temperatūros.

Įdėkite matmenis (be ritinio):

Plotis: 52 mm

Aukštis: 111 mm

Storis: 22mm

Sudėtis/INCI:

Glicerilo kanifolija, Parafinum Liquidum (mineralinis aliejus), hidrintas kokosų aliejus, Cera Alba (bičių vaškas), Cera Microcrystallina (mikrokristalinis vaškas), sintetinis bičių vaškas.

Talpa: 100ml

8032835160095
2 Prekės
1 andere(r) Artikel in der gleichen Kategorie: