4Rico Pasukama kėdė QS-OF212G rožinis aksomas
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nauja

4Rico Pasukama kėdė QS-OF212G rožinis aksomas

Elegantiška 4Rico QS-OF212G kėdė, apmušta švelnia medžiaga su estetinėmis siūlėmis ir poliruoto aukso atspalvio elementais, puikiai tiks bet kokiame interjere.Baldai išsiskiria nesenstančia elegancija ir yra itin universalūs – idealiai tinka profesionaliems biurams, įskaitant grožio saloną, nagų saloną, biurą ar elegantišką registratūrą, taip pat naudoti namuose.

199,00 € (su PVM) 164,46 € (be mok.)
Su mokesčiais

Plačios reguliuojimo galimybės

Sėdynė yra aprūpinta visiškai sukimosi mechanizmu, kuris padidina darbo efektyvumą ir komfortą. Efektyvus dujų liftas leidžia lengvai ir sklandžiai reguliuoti sėdynės aukštį 43-54 cm . Tai leidžia adaptuoti kėdę individualiems poreikiams ir teikiamoms paslaugoms, užtikrinant aukštą komfortą naudojant tiek makiažo, ant žvelgčių, tiek kitų užsiėmimų metu. Tinkamai profiliuota nugaros dalis užtikrina komfortą sėdint, nugaros palaikymą ir padeda tinkamai išdėstyti pečius. Spynas tarp nugaros ir sėdynės padeda išlaikyti kambarį švarų.

Elegantiškas dizainas, kad būtų lengviau naudotis

Rūpestingai apdailai daro baldus patrauklius. Šviesi , rožinės spalvos apdaila suteikia jai unikalų charakterį . Aukso atspalvio pagrindas prideda elegancijos, idealiai derinant su velkatu, o funkciniai ratai užtikrina judumą, palengvinant kėdės perkėlimą ir judėjimą po svetainę dirbant. Estiška konstrukcija, patogus naudojimas, dekoratyvinė linija ir ergonominė nugaros dalis daro kėdę atitinkančią net labiausiai reikalaujančių naudotojų reikalavimus.

Tiksliai matomi nuotraukoje.

Į komplektą įeina sėdynė, pagrindas su vairu, montavimo komplektas.

Duomenys:

Apdailos medžiaga: velketas

Vairavimas: dujų

Apvalkos spalva: rožinės spalvos

Kojų spalva: aukso atspalviai

150123
20 Prekės