4Rico Chair QS-GW06G rožinis aksomas
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nauja

4Rico Chair QS-GW06G rožinis aksomas

4Rico QS-GW06G kėdė, aptraukta švelnia medžiaga, yra aukštos kokybės, komforto ir funkcionalumo derinys, pasižymintis įspūdingu prabangiu dizainu.Su intriguojančiu austu atlošu ir poliruoto aukso atspalvio elementais šis baldas išsiskiria nepakartojama elegancija.Idealiai tinka tiek profesionaliam biuro, tiek namų naudojimui.

229,00 € (su PVM) 189,26 € (be mok.)
Su mokesčiais

Naudojimo patogumas

Tiksliai profiliuota apvalinta nugaros dalis užtikrina puikų nugaros palaikymą, o atitinkamo aukščio rankenėlės leidžia tinkamai išdėstyti rankas. Šie sprendimai padidina patogumą ir leidžia priimti ergonominę padėtį , taip sumažinant raumenų įtampą . Metalinės aukso spalvos kojos yra apdailos plastiku, kuris apsaugo nuo atsitiktinių pažeidimų.

Patogi ir prabangus kėdėlis

Šviesi ružinės spalvos velkato apdaila suteikia kėdėnei unikalų charakterį, o estetiškai supjaustytas audinys ant nugaros pabrėžia unikalų baldų išvaizdą. Tai suteikia jam išskirtinį išvaizdą ir užtikrina patogumą. Aukso atspalvių apdaila suteikia eleganciją ir prestižą, idealiai derinant su velkatu. Elegantiška kėdė 4Rico – yra išskirtinai patogus baldų daiktas, kuris papuoš bet kokio grožio salono priimančiojo stalą.

Tiksliai matomi nuotraukoje.

Į komplektą įeina sėdynė, metalinis rėmas.

Detalės:

Apdailos medžiaga: velketas

Apvalkos spalva: rožinės spalvos

Kojų spalva: aukso atspalviai

150121
13 Prekės