Gabbiano kirpyklos automobilių plovykla
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gabbiano kirpyklos automobilių plovykla

Elegantiška kirpyklų mašina Gabbiano Porto-BM buvo sukurta kaip praktinė įranga profesionaliam kirpyklų salonui. Tai palengvina pagrindines plaukų priežiūros procedūras, tokias kaip plaukimas, dažymas ir regeneracija. Integruotas dizainas užtikrina komfortą tiek šukuodams, tiek klientams, o vizualiai įdomi kėdė suteikia interjerui unikalų stilių.

699,00 € (su PVM) 577,69 € (be mok.)
Su mokesčiais

Stylingas rankšluostis komfortui naudoti

Tinkamas baltos keramikos maišytuvo dugnas apsaugo nuo per didelio vandens ar produktų purškimo. Tai leidžia patogiai ir efektyviai teikti įvairias paslaugas . Puodelio kampą galima reguliuoti, todėl jį galima lengvai pritaikyti individualiems poreikiams. Aukšta naudojamų medžiagų kokybė daro skalbimo priemonę ilgametę, atsparią spalvos pasikeitimams ir dėmėms, taip pat labai paprasta prižiūrėti. Tinkamai profiliuotas kaklas ir nuolankus nugaras užtikrina palaikymą ir komfortą plaunant plaukus, o dėl patogios juodos plastikinės dėžės klientas nejaučia nepatogumų nuo šalto keraminio paviršiaus.

Naudojimo patogumas

Praktinė automobilių plovykla yra aprūpinta kranu su maišytuvu, kuris užtikrina lengvą prieigą prie karšto ir šalto vandens. Tai palengvina temperatūros nustatymą pagal individualius klientų pageidavimus. Išskirtinė vieta vamzdžiui pakabinti palengvina darbą, o chromuotas užtaisas su specialiu tinkliniu filtru leidžia kontroliuoti vandens srautą ir išlaikyti aukštus higienos standartus salone. Vandens jungtis yra viduje pagrindo, kad būtų lengva paslėpti vamzdžius. Svarbus šio modelio privalumas yra skylė, palikta tarp nugaros ir sėdynės, kuri palengvina svetainės švarumą, leidžiant lengvai išvalyti purvą iš kiekvieno kėdės kampo. Automatinė skalbimo mašina yra suprojektuota taip, kad užtikrintų komfortą įvairiose procedūrose, užtikrinant pakankamą nugaros palaikymą. Funkcionalumo ir patogumo derinys dar labiau patogina darbą.

Funkciniai baldai su šiuolaikiniu dizainu.

Konturinė kėdė užtikrina pakankamą nugaros palaikymą ir, todėl, didelį komfortą. Geometrinės formos chromiuotos spalvos metaliniai rankenėlės užtikrina tinkamą kliento pečių padėtį . Išpildyti tvirtą, atsparų deformacijoms poroloną ir apdailą iš maloniai liečiamos dirbtinės odos pilkųjų atspalvių užtikrina baldų ilgaamžiškumą, paprastą valymą ir patogų naudojimą ilgą laiką. Originalios, elegantiškos automobilio skalbimo įrangos išvaizda suteikia interjerui nepakartojamą išraišką. Į komplektą įeina chromuotos spalvos detales, įskaitant maišytuvą, dušą ir specialius šlangus, užtikrinančius pilną darbo įrankių rinkinį.

Detaliai matomi nuotraukoje.

Puodų medžiaga: keramika

Puodų spalva: baltos spalvos

Apvalkos spalva: pilko atspalviai

Metalo elementų spalva: chromo atspalviai

Pagrindinė spalva: baltos spalvos

Furnitūros spalva: chromo atspalviai

Apdailos medžiaga: dirbtinė oda

Pakuotės dydžiai: aukštis 110 cm, ilgis 117 cm, plotis 69 cm.

149523
9 Prekės