Gabbiano kirpykla automobilių plovykla Toledo auksinė juoda/juoda
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gabbiano kirpykla automobilių plovykla Toledo auksinė juoda/juoda

Nepamirštamas kambarys.

Toledos kirpyklų automobilių plovykla buvo sukurta atsižvelgiant į praktinę įrangą profesionalioms kirpykloms. Tai leidžia efektyviai plauti plaukus ir tarp atskirų šukuosenos paslaugų etapų, taip pat atlikti plaukų dažymo ir regeneravimo procedūras. Kompleksus dizainas užtikrina komfortą tiek šukuodams, tiek klientams, o dekoratyvūs elementai suteikia interjerui unikalų stilių.

Tinkamas kriauklės naudojimas

Priimtinos gylybės juoda keraminė ploviklio puodelis užkerta kelią pernelyg daug vandens ir priemonių, naudojamų procedūros metu, purškimui ir leidžia patogiai atlikti įvairias paslaugas. Galimybė reguliuoti puodelio nuolydžio kampą leidžia pritaikyti nustatymą pagal jūsų individualius poreikius . Naudojama medžiaga padaro ploviklį tvirtą, atsparią spalvos keitimui ir dėmėms, taip pat labai paprastą priežiūrą. Tinkamai profiliuotas kaklaraištis užtikrina palaikymą ir komfortą plaukiojant plaukus, o patogus plastikinis gaubtas leis pirkėjui nejausti nepatogumų nuo šalto keraminio paviršiaus.

849,00 € (su PVM) 701,65 € (be mok.)
Su mokesčiais

Atitinkamai parinktos patalpos

Automatinė skalbimo mašina įrengta kranu su maišytuvu, kuris suteikia prieigą prie karšto ir šalto vandens, o tai leidžia reguliuoti temperatūrą pagal kliento pageidavimus. Išskirtinė vieta vamzdžiui pakabinti palengvina darbą, o užtaisas su specialiu tinkliniu filtru leidžia kontroliuoti vandens srautą ir išlaikyti aukštus higienos standartus salone. Vanduo prijungtas į pagrindą, kuris užtikrina efektyvų visų vamzdžių paslėpimą. Automatinė skalbimo mašina suprojektuota taip, kad būtų galima dirbti sėdint, suteikiant daugiau judesių laisvės ir patogumo atliekant įvairias procedūras. Puikus funkcionalumo ir patogumo derinys dar labiau patogins jūsų darbą.

Funkcinis baldai elegantišku stiliumi

Tinkamai profiliuota kėdė, užpildyta tvirtos putos, užtikrina didelį komfortą. Juodos spalvos sintetinės odos dėžutė užtikrina ilgaamžiškumą ir paprastą valymą . Automašynų originalus, elegantiškas išvaizda kartu su poliruotais aukso atspalvio elementais suteikia patalpai unikalų išvaizdą. Auksinės kojos prideda tvirtumo ir nedelsiant pabrėžia stiliaus charakterį. Į rinkinį įeina visi įrenginiai, įskaitant maišytuvą, dušą ir specialius vamzdžius, kurie užtikrina visą darbo įrankių rinkinį.

Detaliai matomi nuotraukoje.

Puodų medžiaga: keramika

Puodų spalva: juodi atspalviai

Apvalkos spalva: juodi atspalviai

Pagrindinė spalva: juodi atspalviai

Furnitūros spalva: juodi atspalviai

Apdailos medžiaga: dirbtinė oda

148045
10 Prekės