Kirpyklų plovyklė Hair System ZA31 juoda
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kirpyklų plovyklė Hair System ZA31 juoda

Šukuosena ZA31 leidžia lengvai atlikti įvairias plaukų priežiūros procedūras. Atidžiai suprojektuotas baldas leidžia optimizuoti kirpyklos įrengimą. Integruotas dizainas užtikrina patogumą tiek šukuodams, tiek klientams, o klasikinės spalvos leis mašinos skalbimo įrenginiui suderėti su bet kuriuo interjeru.

Komforto naudojimo ergonominiai sprendimai

Tinkamas baltos keramikos maišytuvo dugnas apsaugo nuo per didelio vandens ir plovimo produktų purškimo. Tai leidžia patogiai ir efektyviai teikti įvairias paslaugas . Puodelio mobilumas leidžia lengvai reguliuoti pasukimo kampą pagal jūsų individualius poreikius. Naudojama medžiaga padaro ploviklį tvirtą, atsparią spalvos keitimui ir dėmėms, taip pat labai paprastą priežiūrą. Tinkamai profiliuotas kaklas užtikrina optimalią palaikymą ir komfortą plaukiojant plaukus, o patogus juodos spalvos plastikinis gaubtas reiškia, kad klientas nesijaučia jokių nepatogumų, susijusių su šaltu keraminiu paviršiumi.

599,00 € (su PVM) 495,04 € (be mok.)
Su mokesčiais

Produktai ir aksesuarai

Automobilyje yra borto kranas su matavimo prietaisu, kuris garantuoja tinkamą karšto ir šalto vandens tiekimą, galima lengvai reguliuoti temperatūrą sode pagal kliento poreikius ir pageidavimus. Duosų dydis svarbu dirbti, išbandyti šį konkretų tipą. Skaitmeninis tinklo filtras leidžia kontroliuoti ir laikyti vandenį. Aukštas higienos standartas salone. Vandens jungtis gali būti veiksmingai pasiekta per vamzdį. Sėdynė turi aukštą atspindėjimo profilį, užtikrinantį puikų komfortą pakelti. Komforto funkcijų derinys dar labiau patogina darbo saloną.

Funkciniai baldai su įdomiu dizainu.

Graži profilio kėdė, kokybiškas porolonas. Patogu naudoti, įdomi, spalvinga ir detalizuota stotelė. Galite lengvai bendrauti su klientais ir naudoti vizualinį vairuotoją. Perkeliamasis spindelis leidžia naudotis patogia padėtimi ir užtikrinti nugaros palaikymą. Juoda spalva ir dekoratyvinė metalinė galia, ryški auksinis lakas suteikia neužkrėstą apšvietimą, taip pat užtikrina ilgą žiemą ir gerą valymą. Automobilio vidaus versija turi negerti salono. Komplete yra trys stuceriai, kuriuose naudojamas matuoklis, kuris naudojamas dušiui ir specialieji vamzdžiai, specialus darbo įrankių rinkinys.

Nuotraukoje matomi šie dydžiai.

Puodų medžiaga: keramika.

Puodų spalva: balti komponentai

Apvalkos spalva: juoda išvaizda

Pagrindinė spalva - juodos gėlės.

Furnitūros spalva: juoda ir chromuota.

Padengimo medžiaga: dirbtinė oda.

148173
9 Prekės