Kirpėjo kėdė Gabbiano Monaco juoda
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kirpėjo kėdė Gabbiano Monaco juoda

Gabiano" - prabangus Italijos markas, pasižymintis patikimumu, kokybe ir estetika. Siūlyme pateikiamas didelis funkcinių salono įrangos elementų pasirinkimas, pavyzdžiui, kėdės, mašinų skalbimo įrenginiai ir infrazonos.

Funkcinis baldai kirpykloms

Komfortiška "Monaco" kirpyklų kėdė įrengta praktiniu hidrauliniu keltu. Jis buvo sukurtas siekiant užtikrinti didelį patogumą ir palengvinti įvairias procedūras . Klasikinės spalvos, paprastas dizainas ir dekoratyvūs poliruoti chromo atspalvių elementai suteikia jam gražų išvaizdą ir tinka beveik bet kokiam interjerui.

Efektyvumas, ilgaamžiškumas ir patogumas

Aukščio reglamentavimas yra įmanomas dėl tvirtos hidraulinės keltuvo, kuris leidžia reguliuoti sėdynės lygį 57-73 cm, net kai klientas sėdi ant kėdės. Tai užtikrina ergonominį darbą, leidžiant laisvai reguliuoti kėdę pagal kliento ir kirpėjo ūgį. Nugaros, apvilktos sintetine oda, leidžia priimti patogią padėtį. Tai suteikia puikią nugaros palaikymą, o tai ypač svarbu ilgametėms procedūroms.

379,00 € (su PVM) 313,22 € (be mok.)
Su mokesčiais

Išmintingi sprendimai

Tvirtas apvalus pagrindas garantuoja atsparumą naudojimo metu . Grynas paviršius su veidrodiniu blizgu leidžia lengvai išlaikyti šį elementą švarų. Sėdynė su putų sluoksniu užtikrina didelį komfortą ir patogumą net daug valandų trukmės procedūrų metu . Visapusiškai besisukančio mechanizmo dėka kirpėjo darbas tampa efektyvesnis ir patogesnis. Tinkamo aukščio rankenėlės leidžia klientui tinkamai išdėstyti savo pečius, o tai reiškia, kad jis negalės įstrigti galvos į pečius ir nusilenkti, o tai labai palengvina tikslią operacijų, įskaitant kirtimo, atlikimą.

Paprastas ir patogus naudojimas

Praktiškasis baldas užpildytas tvirtu, atsparumu deformacijai porolonu, o apdaila pagaminta iš gražios juodos spalvos dirbtinės odos. Naudojamos medžiagos daro įrangą patogią naudoti, atsparią drėgmei ir paprastą priežiūrą. Šukuosenos kėdė BM68488 pasižymi minimalistiniu dizainu, kuris suteikia jai unikalų charakterį ir leidžia kėdės puikiai atrodyti daugelyje elegantiškų salonų.

Detaliai matomi nuotraukoje.

Į komplektą įeina sėdynė, variklis su pagrindu, kojų pagalvė.

Duomenys:

Liftas: hidraulinis

Pagrindas: stačiakampis

Apdailos medžiaga: dirbtinė oda

Spalvos: juoda ir chromo spalvos

147280
20 Prekės