Šukuosena Gabbiano Automatinė 1400 V
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Šukuosena Gabbiano Automatinė 1400 V

Praktiškas plaukų siurbliukas.

Kailyklos dulkių siurblis automatinis stovintis – yra praktiškas prietaisas, kuris efektyviai palengvina švarumą kailykloje. Tai leidžia greitai išvalyti plaukus nuo grindų ir tvarkyti darbo vietą be tradicinės šepetėlės. Intuityvus prietaiso valdymas – užtenka nukreipti purvą ant dulkių siurblio pagrindo, o įmontuoti infraraudonųjų spindulių jutikliai ją aptiks ir automatiškai pradės valyti. Džiovintuvas yra aprūpintas talpos rezervuaru be maišo, kurį galima lengvai ištušti ir nuplauti po tekaujančiu vandeniu.

199,00 € (su PVM) 164,46 € (be mok.)
Su mokesčiais

Naudojimo patogumas dėl režimo pasirinkimo galimybės

Pasukdami rankovę viršutinėje korpuso dalyje, galite laisvai keisti darbo režimą: rankinį (MAN) ar automatinį (AUTO). Naudojant rankinį režimą, tiesiog perkelkite šiukšles į įleidimo angą, paskui paspauskite vakuumo mygtuką ir leiskite įrenginiui išsiurbti šiukšles į surinkimo dėžę. Perjungus į automatinį režimą , jutikliai atpažįsta teršalus ir automatiškai pradeda valymo ciklą . Paprastas prietaiso valdymas, lengvas dulkių siurblio įjungimas ir konteinerio šviesos indikatorius, signalizuojantis, kad reikia jį ištušti, daro švarumo išlaikymą švarumo salėje labai lengvu ir patogu.

Du filtrai , kad būtų geriau laikomasi higienos standartų

Prietaisas yra aprūpintas dviem filtrais, kurie vartotojams užtikrina dar didesnį efektyvumą ir saugumą kasdieniniame darbe. Pirmasis, apvalus filtras, skirtas užfiksuoti didesnius teršalus, tokius kaip plaukai, dulkės ir kitos dalelės. Jo funkcija - išlaikyti įrenginyje švarumą ir efektyvų oro srautą, o tai užtikrina maksimalų darbo efektyvumą. HEPA HF4 — mikrofiltras yra itin efektyvus filtras, kuris sulaiko net mažiausias dalelės, įskaitant alergenus, bakterijas ir kitus oro teršalus. Dėl jo dulkių siurbliai pašalina net mažiausias dalelės iš oro, užtikrinant aplinkos švarumą ir švarumą. Svarbu reguliariai tikrinti ir keisti filtrus, kad jie būtų švarūs ir efektyvūs. Tai leis jums pratęsti prietaiso tarnavimo laiką ir išlaikyti aukštą higienos lygį darbo vietoje.

Futuristinis dizainas

Paprastas klasikinės juodos spalvos dulkių siurblio korpusas suteiks modernų akcentą bet kuriam interjerui. Lengvai valomas šiukšlių talpykla užtikrina sklandų tvarkymą, didinant įrenginio tarnavimo laiką. Tinkamas dydis ir estetiškas dizainas leidžia dulkių siurbliui idealiai įsidėti į bet kurios kirpyklos interjerą, suteikiant jam modernų charakterį ir unikalų stilių.

Įrenginys matomas nuotraukoje.

Prašome atidžiai perskaityti naudojimo instrukcijas.

Duomenys:

Du veikimo režimai: automatinis ir rankinis.

Galios: 1400 W.

Nominali įtampa: 22040240 V.

Tankų talpa: 2,7 l.

Triukšmas: ≤ 83 dB.

Maisto virvės ilgis: 2 m.

Neto svoris: apie 5 kg.

Garantija - 12 mėnesių.

148199
406 Prekės