Gabbiano Porto kirpyklų kėdė pilka sm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gabbiano Porto kirpyklų kėdė pilka sm

Elegantiškoje Gabbiano Porto kirpyklos kėdėje įrengtas efektyvus hidraulinis keltuvas, užtikrinantis jos funkcionalumą.Tai žymiai padidina darbo efektyvumą ir garantuoja komfortą tiek kirpėjams, tiek naudotojams.Estetiško dizaino kėdė papuoš bet kurią kirpyklą.

479,00 € (su PVM) 395,87 € (be mok.)
Su mokesčiais

Aukštas komfortas

Tvirtas hidraulinis keltuvas leidžia reguliuoti sėdynės lygį nuo 49 iki 61 cm, net jei klientas sėdi kėdėje. Tai suteikia labiau ergonominį darbą, leidžiant reguliuoti sėdynės lygį tiek klientui, tiek kirpėjui. Vizualiai įdomios nugaros leidžia priimti patogią padėtį, užtikrinant puikią nugaros palaikymą, kuris ypač svarbus ilgos procedūros atveju. Didelis šio modelio privalumas yra skylė tarp nugaros ir sėdynės . Tai palengvina salono švarumą ir leidžia lengvai išvalyti plaukus iš visų kėdės kampų. Tai leidžia supaprastinti darbo stotį tarp klientų.

Sprendimai, kurie palengvins jūsų darbą

Visas kėbulo sukimosi mechanizmas daro plaukų kepėjo darbą efektyvesnį ir patogesnį . Tvirtas kvadratinės formos plokščias pagrindas užtikrina atsparumą naudojimosi metu. Matus sklandus paviršius suteikia elementui elegantišką išvaizdą ir palengvina jo priežiūrą . Patogus sėdynėlis su putų plotas užtikrina didelį komfortą naudoti net ir per daug valandų procedūros. Geometrinės metalinės rankšluosčios leidžia klientui tinkamai išdėstyti pečius - tai reiškia, kad jis nesidurs galva į pečius ir nesukrinta - kas žymiai palengvina tikslių procedūrų atlikimą, įskaitant kirtimą. Šiam modeliui skirta stilinga kojų stotelė užtikrina tvirtą naudotojo kojų palaikymą.

Funkcinis baldai

Tvirtas, atsparus deformacijoms porolonas ir jaukiai liečiamos dirbtinės odos apdaila užtikrina, kad baldai ilgai išsilaikytų ir būtų patogiai naudojami. Jie taip pat padaro įrangą drėgmės atsparią, patvarų ir lengvai prižiūrimą. Juodosios spalvos padengimas suteikia jam unikalų charakterį. Įrenginys yra šiuolaikiškas dizainas, todėl kėdė puikiai atrodo daugelyje profesionalių salonų.

Detaliai matomi nuotraukoje.

Į komplektą įeina sėdynė, variklis su pagrindu, kojų pagalvė.

Duomenys:

Liftas: hidraulinis

Pagrindas: kvadratinis

Apdailos medžiaga: dirbtinė oda

149521
26 Prekės