Juoda Gabbiano Continental kirpyklų kėdė
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nauja

Juoda Gabbiano Continental kirpyklų kėdė

Elegantiška kirpyklos kėdė Gabbiano Continental yra praktiškas baldas, aprūpintas tvirtu hidrauliniu keltuvu ir reguliuojamu kojų ir nugaros stogu. Plačios padėties reglamentavimo galimybės leidžia adaptuoti kėdę prie atliekamų procedūrų, kas žymiai padidina paslaugų patogumą. Estetinis apdaila daro kėdę bet kokio interjero papuošalu, o jo aukštas funkcionalumas užtikrina komfortą ir darbo efektyvumą.

699,00 € (su PVM) 577,69 € (be mok.)
Su mokesčiais
block Išparduota

Plačios reguliuojimo galimybės

Efektyvus hidraulinis keltuvas leidžia laisvai reguliuoti sėdynės aukštį 53-66 cm, net jei klientas sėdi ant kėdės. Tai užtikrina ergonominį darbą ir palengvina sėdynės lygio nustatymą pagal tiek kliento, tiek procedūros vykdytojo ūgį. Sėdynė turi nusileidžiančią nugarą ir reguliuojamą stogą , kuris leidžia klientui patogiai gulėti pusiau . Ši parinktis užtikrina geresnę prieigą tam tikrų paslaugų metu. Be to, galvutė išstumiama 21 cm ir užtikrina puikią galvos palaikymą.

Patogūs darbo būdai

Patogus kėdė iš putų garantuoja klientui komfortą įvairiose paslaugose. Nugaros palaikymas leidžia išlaikyti patogią padėtį, o tai ypač svarbu ilgoms procedūroms. Sėdynės sukūrimas su visiškai sukimosi mechanizmu daro darbą efektyvesnį ir patogesnį. Švelnios rankšluostės, esančios tinkamu aukščiu, leidžia klientui tinkamai išdėstyti pečius, neleidžiant galvai nusileisti ant pečių ir nusilenkti.

Elegantiškas dizainas ir aukštas funkcionalumas

Tvirto pagrindo konstrukcija užtikrina tvirtumą ir didelį komfortą. Sėdynės užpildytuvas pagamintas iš atsparų deformacijoms putų, o apdaila - iš maloniai liečiamos dirbtinės odos su matiniu dengimu, užtikrinančiu baldų ilgaamžiškumą ir patogų naudojimą ilgą laiką. Jie taip pat padaro įrangą drėgmės atsparią, patvarų ir lengvai prižiūrimą. Juoda danga suteikia jai unikalų charakterį, o minimalistinis stilius leidžia jai įsidėti į bet kurios kirpyklos interjerą.

Detaliai matomi nuotraukoje.

Į komplektą įeina sėdynė, važiavimas su pagrindu, galvutė.

Duomenys:

Liftas: hidraulinis

Pagrindas: apvali

Apdailos medžiaga: dirbtinė oda

Spalva: juoda

148991