Gabbiano Niccolo kirpyklų kėdė, juoda
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nauja

Gabbiano Niccolo kirpyklų kėdė, juoda

Elegantiška Gabbiano Niccolo kirpyklos kėdė yra praktiškas baldas, aprūpintas efektyviu hidrauliniu keltuvu ir reguliuojamu kojų ir nugaros stogu. Plačios padėties reglamentavimo galimybės leidžia adaptuoti kėdę prie atliekamų procedūrų, kas žymiai padidina paslaugų patogumą. Estetinis apdaila daro kėdę bet kokio interjero papuošalu, o jo aukštas funkcionalumas užtikrina komfortą ir darbo efektyvumą.

999,00 € (su PVM) 825,62 € (be mok.)
Su mokesčiais

Plačios reguliuojimo galimybės

Tvirtas hidraulinis keltuvas leidžia laisvai reguliuoti sėdynės aukštį 56-70 cm , net kai klientas sėdi ant kėdės. Tai užtikrina ergonominį darbą ir leidžia reguliuoti sėdynės lygį tiek kliento, tiek procedūros vykdytojo ūgiui. Sėdynė turi nusileidžiančią nugarą ir reguliuojamą stogą , kuris leidžia klientui patogiai gulėti pusiau . Ši parinktis užtikrina geresnę prieigą tam tikrų paslaugų metu. Be to, galvutėlis išstumiamas 20 cm ir užtikrina puikią galvos palaikymą, nes jį galima reguliuoti pagal individualius poreikius.

Patogūs darbo būdai

Patogus sėdimasis, užpildytas putėmis, užtikrina klientų komfortą įvairiose paslaugose. Konturinė nugaros dalis leidžia užimti patogią padėtį, suteikiant puikią nugaros palaikymą, o tai ypač svarbu ilgametėse procedūrose. Sėdynės sukūrimas su visiškai sukimosi mechanizmu daro darbą efektyvesnį ir patogesnį. Švelnios rankenėlės, esančios tinkamu aukščiu, leidžia klientui tinkamai išdėstyti pečius – tai reiškia, kad jis nešoko galvos į pečius ir nesitraukia, – kas žymiai palengvina tikslių procedūrų atlikimą. Rankšluosčio po rankšluosčių laikiklis turi didelę įtaką darbo efektyvumui. Spalvos ir sėdynės spynas padeda išlaikyti kambarį švarų, todėl lengva išvalyti plaukus iš kiekvieno kėdės kampo. Tai palengvina kliento darbo vietą.

Sudėtingas dizainas ir didelis funkcionalumas

Tvirto pagrindo konstrukcija užtikrina tvirtumą ir didelį komfortą. Sėdynės užpildytuvas pagamintas iš tvirtos, atsparos deformacijoms plūdurių, o apdaila - iš maloniai liečiamos dirbtinės odos su matiniu dengimu, užtikrinančiu baldų ilgaamžiškumą ir patogų naudojimą ilgą laiką. Naudojamos medžiagos taip pat daro įrangą atsparią drėgmei, ilgametę ir lengvai prižiūrimą. Juoda apvalka su šablonais ir dekoratyviniais mygtukiais, taip pat dekoruota kojų pagalvė suteikia jam unikalų charakterį. Sėdynė su charakteristišku vintažo stiliaus dizainu puikiai dera su šukuosenos salonų atmosfera, pabrėždama jų unikalią atmosferą.

Detaliai matomi nuotraukoje.

Į komplektą įeina sėdynė, važiavimas su pagrindu, galvutė.

Duomenys:

Liftas: hidraulinis

Pagrindas: apvali

Apdailos medžiaga: dirbtinė oda

Apvalkos spalva: juodųjų atspalvių

148993
5 Prekės