Gabbiano Leonardo kirpėjo kėdė, aukso-juoda
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nauja

Gabbiano Leonardo kirpėjo kėdė, aukso-juoda

Unikali kirpimo kėdė.

Įspūdinga "Gabiano Leonardo" kirpyklos kėdė — yra stilingas baldų daiktas, aprūpintas efektyviu hidrauliniu keltuvu ir reguliuojamu kojų ir nugaros stogu. Plačios pritaikymo galimybės leidžia adaptuoti kėdę prie šiuo metu atliekamos procedūros, o tai žymiai padidina teikiamų paslaugų patogumą. Aukštas funkcionalumas užtikrina komfortą ir efektyvumą.

999,00 € (su PVM) 825,62 € (be mok.)
Su mokesčiais

Plačios reguliuojimo galimybės

Tvirtas hidraulinis keltuvas leidžia reguliuoti sėdynės aukštį 55-74 cm , net kai klientas sėdi kėdėje. Tai užtikrina ergonominį darbą, užtikrinant, kad sėdynės lygis gali būti reguliuojamas pagal tiek kliento, tiek procedūros vykdytojo ūgį. Sėdynė turi nusileidžiančią nugarą ir kojų pagalvestę , kuri leidžia klientui patogiai gulėti pusiau . Pažeminė galva išstumiama 20 cm ir užtikrina puikią galvos palaikymą, o reguliuojami nuolydžio kampai užtikrina optimalią kliento stuburo kaklo dalies palaikymą ir nuleidimą.

Patogūs darbo būdai

Tinkamai profiliuota sėdynė garantuoja klientui patogumą procedūros metu. Patogios nugaros suteikia puikią nugaros palaikymą, o tai ypač svarbu ilgai trunkančių procedūrų metu. Sėdynės sukūrimas su visapusišku sukimosi mechanizmu padaro kirpėjo darbą efektyvesnį ir patogesnį. Švelnios rankenėlės, esančios tinkamoje aukštyje, leidžia klientui tinkamai išdėstyti pečius, o tai užkerta kelią galvos įstrižimui į pečius ir sutulumui, o tai žymiai palengvina tikslias procedūras.

Skirtingas dizainas

Tvirtas ir platus pagrindas užtikrina tvirtumą ir didelį komfortą. Sėdynės užpildiklis iš atsparų deformacijoms putų ir apdaila iš dirbtinės odos užtikrina baldų ilgaamžiškumą ir patogų naudojimą ilgą laiką . Apvalka atspari drėgmei, ilgaamžiška ir lengvai valoma. Juodosios spalvos derinys su auksiniais elementais suteikia kėdžiai eleganciją, todėl ji yra įspūdingas interjero puošmas, puikiai dera su šiuolaikinės kirpyklos aplinka.

Detaliai matomi nuotraukoje.

Į komplektą įeina sėdynė, važiavimas su pagrindu, galvutė.

Duomenys:

Liftas: hidraulinis

Pagrindas: apvali

Apdailos medžiaga: dirbtinė oda

Spalva: juoda su auksiniais elementais

148992
4 Prekės