Kirpėjo kėdė Gabbiano Dallas juoda
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nauja

Kirpėjo kėdė Gabbiano Dallas juoda

Gabbiano "Dallas" šukuosenos kėdė yra stilingas baldus, aprūpintas efektyviu hidrauliniu keltuvu ir reguliuojamu kojų ir nugaros stogu. Plačios pritaikymo galimybės leidžia adaptuoti kėdę prie šiuo metu atliekamos procedūros, o tai žymiai padidina teikiamų paslaugų patogumą. Atidžiai apdailintas baldas suteikia interjerui unikalią išraišką, o aukštas funkcionalumas užtikrina komfortą ir efektyvumą.

599,00 € (su PVM) 495,04 € (be mok.)
Su mokesčiais

Plačios reguliuojimo galimybės

Tvirtas hidraulinis keltuvas leidžia reguliuoti aukštį 60-72 cm , net kai klientas sėdi kėdėje. Tai užtikrina labiau ergonominį darbą, užtikrinant, kad sėdynės lygis gali būti reguliuojamas pagal tiek kliento, tiek procedūros atlikėjo ūgį. Sėdynė yra aprūpinta nusileidžiančia nugarą ir reguliuojamą kojų pagalvestę , kuri leidžia klientui patogiai gulėti pusiau . Tokia padėtis užtikrina geresnę prieigą, kai atliekamos tam tikros paslaugos, o galvutė, kurią galima pratęsti 20 cm, užtikrina optimalią galvos palaikymą, prisitaikančią prie individualių poreikių.

Patogūs darbo būdai

Ergonominė sėdynė užtikrina patogumą pacientui, o tinkamai suprojektuota nugaros dalis suteikia patogią padėtį, kuri ypač svarbi ilgos sesijos metu. Sėdynė, turinti visą sukimosi mechanizmą, leidžia kirpėjui dirbti efektyviau ir patogiau. Tinkamo aukščio rankenėlės leidžia klientui tinkamai išdėstyti pečius, o tai užkerta kelią netinkamai laikymui, įskaitant galvos uždūrimą į pečius arba nusileidimą, o tai žymiai palengvina tikslių procedūrų atlikimą.

Patrauklus dizainas

Tvirtas ir platus pagrindo konstrukcija užtikrina stabilumą, o tai užtikrina didelį komfortą tiek klientui, tiek procedūrą vykdančiam asmeniui. Tvirtas, atsparus deformacijoms porolonas ir jaukiai liečiamos dirbtinės odos apdaila užtikrina ilgametį baldų ilgaamžiškumą ir patogų naudojimą. Materialų, iš kurių yra pagaminta kėdė, dėka įranga yra drėgmės atspari, ilgaamžiška ir lengvai prižiūrima. Juoda spalva su estetine linija suteikia jam unikalų charakterį, kuris puikiai tinka bet kuriam interjerui.

Detaliai matomi nuotraukoje.

Į komplektą įeina sėdynė, priedas su pagrindu, kojų pagalvė, galvutėlis.

Duomenys:

Liftas: hidraulinis

Pagrindas: apvali

Apdailos medžiaga: dirbtinė oda

Spalvos: juodosios spalvos

149495
10 Prekės