Kosmetinė kėdė Basic 202 su rožinėmis kiuvetėmis
zoom_out_map

Kosmetinė kėdė Basic 202 su rožinėmis kiuvetėmis

Basic 202 su dviem kivetėmis практично praktinė įranga, gerokai gerinanti darbą specializuotuose salonuose, įskaitant grožio, masažo ir tatuiruotės salonus. Ši įranga puikiai tinka žmonėms, kurie ieško paprastų ir funkcinių kosmetinių baldų. Dėl ištraukiamų konteinerių, įrengtų po sėdynėmis, svarbiausi įrankiai ir vaistai visada yra prie rankos.

299,00 € (su PVM) 247,11 € (be mok.)
Su mokesčiais

Patogi prieiga prie reikalingų įrenginių

Po sėdynėmis įrengtos plastikinės talpyklos leidžia lengvai pasiekti būtiniausius įrenginius. Naudojamos medžiagos leidžia iškelti konteinerius tvirtus ir lengvai valomas . Įtraukiamos ištraukiamos dėžutės gerokai padidina darbo komfortą, taip pat padeda išlaikyti tvarką darbo vietoje.

Praktiški sprendimai

Tvirtos minkštos rankenėlės suteikia naudotojui pakankamai paramos . Šie perpus padalinti elementai yra jungiami, todėl gerai tinka, kai keičiama nugaros padėtis, taip pat lengvai nuleidžiami. Galvos pagalvės skylė, paslėpta po tinkamai uždaryta pagalvė, daro kėdę idealią veido ir nugaros priežiūros procedūroms.

Rankinis nuolydžio kampų reglamentavimas.

Specialias mechanizmas užtikrina sklandumo kampų reguliuojimą . Naudojant rankenėlę galima laisvai reguliuoti sėdynės padėtį. Tai leidžia optimaliai prisitaikyti prie individualių poreikių, užtikrinti tinkamą ir patogų procedūrų atlikimą ir aukštą komfortą. Sėdynę galima sulankstyti į sofos padėtį, o tai žymiai padidina funkcionalumą. Tai leidžia laisvai atlikti įvairias procedūras, įskaitant kosmetikos, fizioterapijos ir tatuiruotės procedūras.

Minimalistinis dizainas, ergonomija ir patogumas.

Sėdynės pagrindas turi nuolatinį aukštį, todėl sėdynė yra nuolatiniame lygyje, o tai turi užtikrinti komfortą naudojantis. Tvirta balta metalinė rėmė ir neslydžiančios kojos užtikrina reikiamą atsparumą naudojimo metu. Sėdynė užpildyta porolonu ir padengta raudonos spalvos dirbtine oda. Naudojant tokią medžiagą, įranga yra patogiai naudojama, atspari drėgmei ir lengvai valoma. Tinkamai profiliuoti kraštai suteikia sėdynėms ergonominę formą. Paprastas dizainas ir elegantiškos spalvos leidžia lengvai suderinti bet kurį interjerą.

Tiksliai matomi nuotraukoje.

Į komplektą įeina sėdynė su nugaros ir kojų pagalvėmis, du kačių tualetai, rankenėlių komplektas, antklodės pagalvė, katės tualetui nukreipiantys, pagrindo elementai.

Duomenys:

Bazinė spalva: baltos spalvos

Apvalkos spalva: rožinės spalvos

Apdailos medžiaga: dirbtinė oda

Sėdynės aukštis: 75 cm

Ilgio visiškai išsidėsčiusi forma: 180 cm

149594
89 Prekės