557G Kosmetinė kėdė su aukso ir juodos spalvos įdubomis
zoom_out_map

557G Kosmetinė kėdė su aukso ir juodos spalvos įdubomis

Dviejų kibetų kėdė 557G практично praktiška įranga, padedanti dirbti daugelyje specializuotų salonų, įskaitant grožio, masažo ir tatuiruotės salonus. Jis tinka žmonėms, ieškantiems paprasto, funkcinio ir tuo pačiu originalaus kosmetikos baldų objekto. Po sėdynėmis įrengtos ištraukiamos talpyklos užtikrina, kad svarbiausi įrankiai ir vaistai visada būtų prie rankos.

219,00 € (su PVM) 180,99 € (be mok.)
Su mokesčiais
block Išparduota

Praktiški sprendimai

Praktiškos plastikinės kvietės, esančios po sėdynėmis, leidžia lengvai pasiekti būtiniausius prietaisus. Išimtiniai konteinerai yra ilgaamžūs ir lengvai valomi, taip pat padeda išlaikyti tvarką darbo vietoje. Dėl atotrūkio ant galvos, kuris yra paslėptas po tinkamai profiliuota pagalvė, kėdė puikiai tinka nugaros priežiūros procedūroms, tokioms kaip masažas.

Aukštas komfortas

Rankšluosčiai suteikia naudotojui pakankamai paramos ir komforto procedūros metu. Jei reikia, juos galima lengvai nuimti, todėl paslaugų teikėjas gali lengviau patekti į savo darbo vietas. Šie perpus padalinti elementai yra judūs, todėl puikiai tinka, kai keičiate nugaros padėtį.

Rankinis nuolydžio kampų reglamentavimas

Naudojant rankenėlę ant lazdų galima palaipsniui reguliuoti kojų ir nugaros nuolydį. Tai leidžia optimaliai pritaikyti jį pagal individualius poreikius, kad būtų galima tinkamai ir patogiai atlikti procedūras ir patogiai naudoti. Sėdynę galima nukreipti į sofos padėtį, kas žymiai padidina funkcionalumą.

Naudojimo ergonomija ir modernus išvaizda.

Metalo karkasas dėl pusmatų apdailos senųjų aukso atspalviais ir sraugančių kojų atrodo elegantiškai ir neužpildo erdvės . Sėdynės pagrindas turi nuolatinį aukštį, todėl sėdynė yra nuolatiniame lygyje, o tai turi užtikrinti komfortą naudojantis. Sėdynė užpildyta porolonu ir padengta juodo atspalvio dirbtine oda. Naudojant tokią medžiagą, įranga yra patogiai naudojama, atspari drėgmei ir lengvai valoma. Atitinkamai profiliuoti kraštai suteikia sėdynėms ergonominę formą . Paprastas dizainas ir klasikinės spalvos leidžia jį suderinti su bet kokiu interjeru.

Tiksliai matomi nuotraukoje.

Į komplektą įeina: sėdynė su nugarą ir pagalvė kojoms, dvi kvietės, paklūdžių komplektas, pagalvė skylėms, nukreipiantys į kvietę, pagrindo elementai, komplektas surinkimui.

Duomenys:

Bazinė spalva: senosios aukso atspalviai

Apvalkos spalva: juodųjų atspalvių

Apdailos medžiaga: dirbtinė oda

Sėdynės aukštis: 76 cm

Pilnai išsidėstęs ilgis: 184 cm

Auksiniai elementai padengti laku. Mechaniniai dangaus pažeidimai nėra reklaminiai.

147250