Blakstienų gydymo lempa MX6, juoda
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Blakstienų gydymo lempa MX6, juoda

GLOW spindulių lempa su unikaliu arkiniu galvu užtikrina puikų apšvietimą atliekant tikslumą reikalaujančias procedūras. Jis puikiai veiktų visose specializuotose biuruose, kur tinkama apšvietimas gali labai paveikti teikiamų paslaugų kokybę. Tai idealiai tinka akių gleivinėms, tatuiruotėms, kosmetikos ar makiažo procedūroms, taip pat fotografuoti ir filmuoti.

299,00 € (su PVM) 247,11 € (be mok.)
Su mokesčiais
block Išparduota

Sukilusi galva.

Šviestuvo galvos forma – yra ne tik įdomus dizainas, bet ir aukštas funkcionalumas. Švelnus išlenktas profilis, užpildytas LED, užtikrina bešeno apšvietimą gydymo zonoje, užtikrinant komfortą procedūrų metu. Jis taip pat puikiai tinka fotografuoti efektus ir jų tikslią ekspoziciją. Pusiau skaidrus plokštės paviršius skleidžia šviesą, todėl lempa neperpjauna akių. Dėl atitinkamų parametrų ir galimybės reguliuoti spalvą bei šviesos intensyvumą lempa užtikrina idealią matomų spalvų perdavimą, o tai reiškia, kad net ilgai dirbant akių nesunkina. Be to, galvutė su platų judėjimo diapazoną leidžia optimizuoti apšvietimą pagal jūsų pageidavimus.

Platus reglamentavimo spektras

Statovas lengvai reguliuojamas 140-180 cm diapazone stabdžių varikliui. Tai leidžia pritaikyti galvos padėtį individualiems naudotojo poreikiams ir įvairiems kosmetinių kėdžių, sofų ar procedūros stalų tipams, tuo pačiu užtikrinant puikią darbo vietos apšvietimą. Šviesos spalvą ir intensyvumą galima palaipsniui reguliuoti nuotolinio valdymo pultais. Vienas yra šalia lempos, todėl jis visada prie rankos; antrasis leidžia valdyti nustatymus nuotoliniu būdu.

Prisitaikymas prie individualių poreikių

Spalvos temperatūros režimai gali būti reguliuojami iki 7 lygių, o šviesos intensyvumas - iki 11 lygių. Tai suteikia daug galimybių pritaikyti apšvietimą individualiems poreikiams. Taip pat verta atkreipti dėmesį į didelį potencialą, kurį siūlo judamoji galva ir statyvinis strypas, kuris gali visiškai suktis – tačiau atminkite, kad lempa yra stabiliausia, kai ji nukreipta palei pagrindą.

Lengva keistis darbo rezultatais

Į rinkinį įeina telefono laikiklis, kuris leidžia estetiškai dokumentuoti jūsų darbo rezultatus, užtikrinant rėmo tvirtumą. Jis taip pat leidžia įrašyti vaizdo įrašus, kai teikiamos paslaugos, kad vėliau juos būtų galima pasidalinti socialiniuose tinkluose. Švirkštimo rašiklį galima įdėti įvairiose statyvo vietose , todėl galima gauti įvairiausių įdomių nuotraukų . Jis gerai suveiktų su daugeliu telefonų modelių dėl plačios pritvirtinimo reguliuotės .

Elegantiškas dizainas ir funkcionalumas

Paprasta forma ir modernus minimalistinis klasikinės juodos spalvos rėmo stilius padarys toršerį nuostabiu beveik bet kokiame interjere. Tvirtas plokščias pagrindas leidžia patogiai išdėstyti apšvietimą darbo vietoje.

Detaliai matomi nuotraukoje.

Atidžiai. Prieš naudojimą atidžiai perskaitykite naudojimo instrukcijas ir tinkamai surinkite prietaisą.

Į komplektą įeina: lempa, maitinimo blokas ir maitinimo lynas, rėmo elementai su pakaba, instrukcija, laikiklis telefonui, belaidis nuotolinio valdymo pultas.

Duomenys:

Įėjimo įtampos: 11040240 V

Galios: 36 W

Šviesos spalva: 32006005600 K

CRI: RA > 90

Šviesos srautas: 2800 lm

Ramo spalva: juodųjų atspalvių

Garantija: 12 mėnesių

146662