Ortopedijos frezeris Exo Classic File New Edition su absorberiu
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-200,00 €Nauja

Ortopedijos frezeris Exo Classic File New Edition su absorberiu

Efektyvus frezerinis statinys ortopedijai su absorberiu

Ortopedijos profesionalias frezerinis aparatas Exo Classic File New Edition su tirpalu — praktiškas įrenginys, kuris palengvina aukštą higienos lygį biure, efektyviai apsaugant tiek specialistų, tiek klientų sveikatą. Jis skirtas daugiausia sausiam pedikūrui, ypač ortopedinių ligų gydymui, taip pat puikiai tinka manikūrui. Efektyvi galva su absorberiu ir intuityvus valdymas žymiai palengvina ortopedo darbą, užtikrinant tikslų ir efektyvų įvairių procedūrų atlikimą.

1 099,00 € (su PVM)1 299,00 €- 200,00 € 908,26 € (be mok.)
Su mokesčiais

Funkcinė darbo saugos galva

Ergonomiška galvutė su mikromotoriu leidžia reguliuoti greitį iki 30 000 aps./min. Jis puikiai tinka rankoje, o tai garantuoja aukštą darbo komfortą. Efektyvus absorberis garantuoja puikią paslaugų kokybę ir aukščiausius higienos standartus, apsaugodamas tiek procedūras atliekančių žmonių, tiek jų klientų plaučius. Dulkės iš apdorojimo vietos efektyviai įsiurbiamos per specialias skylutes galvoje tiesiai į filtrą. "Push-in & Pull-out" mechanizmas užtikrina be rūpesčių pjaustytuvo pakeitimus - tiesiog įkiškite pjaustytuvą į rankovę, nereikia jo prisukti ar užrakinti. Naudojami sprendimai apsaugo nuo per didelio rankų nuovargio ir užtikrina patogų bei saugų darbą.

Ekranas ir valdymas

Ekrane aiškiai rodomas sukimosi greitis, kryptis, siurbimo galios procentas ir kita svarbi informacija, užtikrinanti saugų naudojimą. Frezavimo stakle yra dvi funkcinės rankenos. Kairė rankenėlė leidžia tiksliai reguliuoti sukimosi greitį ir kryptį, taip pat siūlo pauzės funkciją. Dešinė rankenėlė reguliuoja absorberio siurbimo galią (20 lygių 5% žingsniu) ir rodo laiką, likusį iki filtro pakeitimo. Ilgą laiką laikydami nuspaudę rankenėlę, galite patekti į meniu, kuriame galite reguliuoti ekrano ryškumą ir filtro vykdymo laiką, kad galėtumėte sekti, kada filtrą reikia pakeisti. Meniu taip pat yra funkcija patikrinti bendrą įrenginio veikimo laiką.

Efektyvus absorberis, reikalingas ortopedo darbui

Tinkama plaučių apsauga yra raktas į atsakingą ir saugų ortopedo darbą ir aukštų higienos standartų laikymąsi biure. Didelė prietaiso siurbimo galia leidžia puikiai sugerti visas procedūrų metu susidariusias dulkes. Taip pat yra galimybė nustatyti absorbciją penkiais lygiais ir, jei reikia, išjungti funkciją. Keičiami filtravimo maišeliai užtikrina saugų ir ilgalaikį prietaiso veikimą, sulaikydami ir sulaikydami dulkes ir visas medžiagos daleles, išsiskiriančias ortopedinio gydymo metu. Kai maišą reikia pakeisti, prietaiso ekrane pasirodo atitinkama piktograma. Jų galima įsigyti mūsų parduotuvėje.

Ergonomika ir funkcionalumas

Prietaisas skirtas maksimaliam naudojimo patogumui. Viršutinėje korpuso dalyje yra praktinės skylės pjaustytuvams laikyti, todėl jas lengva laikyti eksploatacijos metu. Taip pat yra silikoninis stovas, ant kurio galima saugiai uždėti frezavimo galvutę. Be to, įrenginyje yra specialus įtaisas galvos įvorės valymui, kuris palengvina frezavimo staklių puikios būklės išlaikymą ir užtikrina ilgalaikį ir be rūpesčių veikimą.

Darbo sauga

Įrenginyje yra sistema, informuojanti apie būtinybę pakeisti filtrą - kai jis yra pilnas, užsidega atitinkama raudona piktograma. Darbas su perpildytu maišelio filtru gali sukelti perkaitimą ir variklio sugadinimą, todėl jį reikia reguliariai keisti. Siekiant užtikrinti saugumą, įrenginyje taip pat yra temperatūros saugiklis. Kai temperatūra prietaiso ar galvutės viduje viršija 85 °C, frezavimo staklės automatiškai išsijungs. Atvėsus 10-15 laipsnių, klaidos pranešimas išnyks ir prietaisas bus paruoštas tolesniam darbui.

Moderniausias prietaisas profesionalams.

Estetinis, futuristinis baltų tonų dėklas puikiai tinka bet kokiam interjerui. Prietaiso konstrukcija, jo svoris ir neslystančios kojos užtikrina prietaiso stabilumą naudojimo metu, taip pat apsaugo paviršių, ant kurio jis stovi, nuo galimų pažeidimų. Dėl šių savybių ši praktinė frezavimo mašina ne tik puikiai atlieka savo funkcijas, bet ir pabrėžia šiuolaikinį bet kurio kambario charakterį.

Komplekte yra: valdymo bazė, antgalis su mikrovarikliu, filtras, purkštukų laikiklis, gręžtuvas purkštukui valyti, instrukcijos.

Duomenys:

Spalva: baltos spalvos atspalviai

Sukimosi greitis: 30 000 aps / min

Svoris: 2,8 kg

Įtampa: 230V

Garantija: 12 mėnesių

Valdymo bloko matmenys: 160 x 190 x 245 mm

149633
100 Prekės
4 innych produktów w tej samej kategorii: