MARATHON pedikiūro freza CYCLONE VAC su dulkių surinkimo funkcija
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-200,00 €

MARATHON pedikiūro freza CYCLONE VAC su dulkių surinkimo funkcija

Efektyvus podiatrinis frezerinis staklis su absorberiu

Aukštos klasės ortopedinis frezerinis staklis su absorberiu Saeyang Marathon Cyclone-Vac — yra specializuotas prietaisas, leidžiantis išlaikyti aukštus higienos standartus biure, efektyviai apsaugant paslaugų teikėjų ir klientų sveikatą. Profesionali frezerinė mašina skirta pedikuriui, ypač sausos apdorojimo procedūroms, atliekamoms podiatrijoje, tačiau taip pat gerai veikia manikūroje. Efektyvi galva su absorberiu ir intuityvus valdymas žymiai palengvina ortopedų darbą, palengvinant įvairias procedūras.

1 099,00 € (su PVM)1 299,00 €- 200,00 € 908,26 € (be mok.)
Su mokesčiais

Akivaizdus valdymo pultas su LCD displeju

Intuityvus valdymas užtikrina didelį komfortą. Jūs galite lengvai reguliuoti siurblio siurblio stiprumą, kai jis veikia, arba visiškai jį išjungti. Galvos sukimosi greitį reguliuoja rankena, paspaudusi ant kurios galima paleisti ar perkelti įrangą į miego režimą. Be to, įrenginys leidžia programuoti iki 3 nuosavų darbo režimų. Tada visi parametrai yra saugomi - sukimosi greitis ir kryptis, absorbcijos galios lygis - ir gali būti iškviesti bet kuriuo metu vienu mygtuku. Veiksminis displejus leidžia stebėti dabartines įrenginio nustatymus - sukimosi greitį ir kryptį, siurbimo galios lygį. . Be to, pasirinkus vieną iš savo darbo režimų ekrane rodomas aktyvuotos programos simbolis. Jei reikia pakeisti maišinį filtrą, atitinkamas ženklas taip pat užges.

Darbo saugos funkcinė galva

Tyli, ergonominė galva su bešvarų varikliu, reguliuojamu greičiu nuo 4000 iki 40 000 ab/min. su efektyviu absorberiu užtikrina puikią paslaugų kokybę ir aukščiausius higienos standartus, apsaugant plaučius tiek procedūrų vykdytojų, tiek klientų. Apdorojimo vietos dulkės per galvos skyles šlapina tiesiai į filtrą . VKL/VKL jungiklis, esantis rankenos gale, leidžia lengvai laikinai sustabdyti sukimosi ir siurbimo procesą. Tai palengvina įrenginio laisvą veikimą. Push-in & Pull-out mechanizmu galima paprasčiausiai pakeisti frazes - tiesiog įterpkite frazes į tą vietą, nereikės užgrobti ar užblokuoti– ir tai papildomai padeda įrankis. Galvą lengva išardyti . Naudojami sprendimai apsaugo nuo per didelio rankų nuovargio ir užtikrina patogų ir saugų darbą.

Visiškas komplektas specializuotoms paslaugoms

Praktiški komplekto aksesuarai efektyviai palengvina darbą. Tiksli galva su absorberiu ir atsarginiais filtravimo maištais užtikrina saugų naudojimą, apsaugant nuo kenksmingų patogenų įkvėpimo. Kojų variklis leidžia reguliuoti frezerinės galvos sukimosi laiką be rankų pagalbos. Pagaminta iš specialios medžiagos, kuri lengvai plaunama. Įvairių formų, medžiagų ir frazės laipsnių dėka galima pasirinkti reikiamą įrankį tam tikram metu atliekamai tarnybai ir vietoje, kurioje atliekamas darbas. Įrankis įrankių valyti galvą ir išardyti frezus užtikrina paprastą įrenginio priežiūros geros būklės, palengvinant jo naudojimą.

Efektyvus absorbentas, reikalingas ortopedų darbui

Tinkama plaučių apsauga yra atsakingo ir saugaus ortopedų darbo ir aukštų higienos standartų kabinete užtikrinimas. Dėl didelės siurbimo galios prietaisas puikiai absorbuoja bet kokią dulkes, susidarančias atliekant procedūras. Taip pat yra galimybė nustatyti penkis absorbcijos lygius ir, jei reikia, išjungti šią funkciją.

Pakeičiamos filtravimo maišeliai

Į rinkinį įeina 5 specialiai efektyvūs filtravimo maišeliai . Jie užtikrina saugų ir ilgalaikį įrenginio veikimą, užfiksuodami ir sulaikydami dulkes ir bet kokias medžiagos daleles, išskiriamas atliekant metodinį apdorojimą. Kai reikia pakeisti maišelį, įrenginio ekrane pasirodo atitinkama piktogramė.

Šiuolaikinė įranga su metine garantija

Aestetinis, futuristinis korpusas sniego baltomis spalvomis puikiai dera su bet kokiu interjeru. Specialioji galvos nuleidimo vieta leidžia dirbti daug patogiau, o neslydžiančios kojos užtikrina įrenginio stabilumą naudojant. Frézeriui su kanistru Saeyang Cyclone-Vac suteikiama 12 mėnesių garantija .

Duomenys:

Spalva: baltos spalvos

Maitinimas: laidinis

Sukimosi greitis: 4 000 - 40 000 ap/min

Galios: 100 W

Įtampa: 230 V

Garantija: 12 mėnesių

148174+
14 Prekės
Jums taip pat gali patikti
В этой категории 3 товаров: