Comfort Activ Fizjo sulankstomas masažo stalas, juodmedis
zoom_out_map

Comfort Activ Fizjo sulankstomas masažo stalas, juodmedis

Patogus masažo stalas, būtinas fizioterapijoje

Susilenkamas medinis masažo stalas Activ Fizjo Komfort Dviejų sekcijų modelis su rožine apdaila, kuris puikiai tinka masažo salonu ar fizioterapeutu, taip pat daugelyje kitų specializuotų kabinetų. Produktas užima nedaug vietos, o dėl paprastos ir greitos surinkimo galimybės, palyginti lengvos konstrukcijos ir atitinkamos kuprinės, įtrauktos į rinkinį, taip pat yra puikus pasirinkimas mobiliosioms paslaugoms.

199,00 € (su PVM) 164,46 € (be mok.)
Su mokesčiais

Aukščio reglamentavimo mechanizmas su dvigubu užraktu.

Aukštumą galima reguliuoti pagal pacientų ūgį ir individualius poreikius, naudojant ant stalo kojų esančias rankenas. Kiekvienas iš jų yra sudarytas iš dviejų vienodų elementų, ir pasirinkote tinkamą aukštį, tiesiog įjunkite elementus į atitinkamas skyles, kad stalą taptumėte tvirtą. Medinės plokštės šonose, jungiančios ir stabilizuojančios kojas, yra tokio aukščio, kad palengvintų darbą bet kurioje padėtyje – įskaitant, kai fizioterapeutas sėdi prie stalo. Be to, konstrukcija subalansuojama metaliniais virveliais, todėl masažo stalas yra tvirtas ir idealus įvairioms paslaugoms atlikti.

Komfortas atliekant procedūras ant nugaros

Dėl didesnio naudotojo komforto į komplektą įeina lengvai reguliuojamas ergonominis galvutėlis , užtikrinantis puikų galvos palaikymą procedūrų metu . Jo kampus galima reguliuoti dviejose plokštumose, o tai leidžia pritaikyti jį individualiems poreikiams ir šiuo metu atliekamos paslaugos specifikai. Jūs taip pat galite lengvai jį išardyti ir naudoti specialią skylę stendoje nugaros priežiūros procedūroms . Kai jis nenaudojamas, jį galima uždaryti komplekte pateiktu dangčiu.

Ergonominė rankų palaikymas

Svarbu, kad neatsižvelgiant į operacijos rūšį ir užimtos padėties padėtį, rankos būtų tinkamai išdėstytos, kad būtų galima atsipalaiduoti, o operacija nebūtų sudėtinga. Idealiai suprojektuoti šio modelio sprendimai apima rankenėlės, kurias lengva įdiegti ir nuimti. Be to, į komplektą įeina speciali lentynė , leidžianti patogiai įdėti rankas po galva, kas ypač naudinga procedūroms, kurioms reikia gulėti ant pilvo. Šie elementai leidžia sureguliuoti stalą pagal šiuo metu atliekamą paslaugą ir užtikrinti aukštą naudotojo komfortą.

Patogūs sprendimai mobiliesiems paslaugoms

Lygiai lengva konstrukcija leidžia jį lengvai perkelti, tai puikiai tinka mobiliosioms paslaugoms. Stalas lengvai ir greitai sulankstomas ir išsidėstomas, tuo pačiu neužima daug vietos. Po staliniu yra specialių diržų , skirtų vežimo metu išlaikyti papildomus aksesuarus . Ant stalo šonų yra patogios rankenos, leidžiančios lengvai perkelti gaminį bet kuriuo metu. Į rinkinį taip pat įeina speciali maiša , kuri palengvina vežimą ir apsaugo reabilitacijos stalus nuo taršos ir sugadinimų . Užtaisas turi pečių diržą ir patogią rankenėlę patogiai vežti.

Energinis rožinis, kad procedūros būtų malonesnės

Praktiškas stalas uždengtas jaukiai liečiama elektrinės rožinės spalvos dirbtine oda, o užpildytuvas pagamintas iš patogios kietumo putų, užtikrinančių komfortą procedūrų metu. Naudojant tokias medžiagas, masažo stalas yra patogus naudoti, ilgaamžis, neprieinamas vandeniu ir lengvai valomas. Raktas pagamintas iš tvirtos juodos spalvos medžio, kuris puikiai atrodo bet kuriame interjere, suteikiant erdvei unikalią atmosferą.

Tiksliai matomi nuotraukoje.

Į komplektą įeina: masažo stalas, rankenėlės, reguliuojamas galvutėlis, priekinė lentynė rankoms, kepurys, nešiojamas krepšys.

Duomenys:

Apdailos medžiaga: dirbtinė oda

Užpildiklis: porolonas

Karkasas iš medžio

Apvalkos spalva: rožinės spalvos

Karkasų spalva: juodųjų atspalvių

147201
11 Prekės