Activ Fizjo aliuminio masažo stalas Comfort, rožinis
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Activ Fizjo aliuminio masažo stalas Comfort, rožinis

Patogus masažo stalas, būtinas fizioterapijoje

Sulankstomas aliuminio masažo stalas Activ Fizjo Komfort yra dviejų dalių modelis su rožinės spalvos apmušalais, puikiai tinkantis masažo kabinetui ar kineziterapeutui, taip pat daugelyje kitų specializuotų patalpų.Gaminys neužima daug vietos, o dėl lengvo ir greito surinkimo, santykinai lengvo dizaino ir komplekte esančio atitinkamo krepšio yra puikus pasirinkimas mobiliosioms paslaugoms.

239,00 € (su PVM) 197,52 € (be mok.)
Su mokesčiais

Paprastas aukštį reguliuojantis mechanizmas.

Aukštumą galima reguliuoti pagal augimą ir individualius procedūros vykdančio asmens poreikius, naudojant teleskopinį reguliuoklį su fiksuojančiu mechanizmu. Kiekviena stalo koja iš aliuminio yra sudaryta iš dviejų vamzdžių, kurie, atblokuoti, gali laisvai judėti vienas kito atžvilgiu. Fast Lock mechanizmas išlaiko elementus pasirinktoje padėtyje po užrakto įjungimo į atitinkamą skylę. Be to, ramos konstrukcija yra stabilizuota metaliniais virveliais, todėl masažo stalas yra tvirtas ir idealus įvairioms paslaugoms atlikti.

Komfortas atliekant procedūras ant nugaros

Dėl didesnio naudotojo komforto į komplektą įeina lengvai reguliuojamas ergonominis galvutėlis , užtikrinantis puikų galvos palaikymą procedūrų metu . Jo kampus galima reguliuoti dviejose plokštumose, o tai leidžia pritaikyti jį individualiems poreikiams ir šiuo metu atliekamos paslaugos specifikai. Jūs taip pat galite lengvai jį išardyti ir naudoti specialią skylę stendoje nugaros priežiūros procedūroms . Kai jis nenaudojamas, jį galima uždaryti komplekte pateiktu dangčiu.

Ergonominė rankų palaikymas

Svarbu, kad neatsižvelgiant į operacijos rūšį ir užimtos padėties padėtį, rankos būtų tinkamai išdėstytos, kad būtų galima atsipalaiduoti, o operacija nebūtų sudėtinga. Idealiai suprojektuoti šio modelio sprendimai apima rankenėlės, kurias lengva įdiegti ir nuimti. Be to, į komplektą įeina speciali lentynė , leidžianti patogiai įdėti rankas po galva, kas ypač naudinga procedūroms, kurioms reikia gulėti ant pilvo. Šie elementai leidžia sureguliuoti stalą pagal šiuo metu atliekamą paslaugą ir užtikrinti aukštą naudotojo komfortą.

Patogūs sprendimai mobiliesiems paslaugoms

Lygiai lengva konstrukcija leidžia jį lengvai perkelti, tai puikiai tinka mobiliosioms paslaugoms. Stalas lengvai ir greitai sulankstomas ir išsidėstomas, tuo pačiu neužima daug vietos. Po staliniu yra specialių diržų , skirtų vežimo metu išlaikyti papildomus aksesuarus . Ant stalo šonų yra patogios rankenos, leidžiančios lengvai perkelti gaminį bet kuriuo metu. Į rinkinį taip pat įeina speciali maiša , kuri palengvina vežimą ir apsaugo reabilitacijos stalus nuo taršos ir sugadinimų . Užtaisas turi pečių diržą ir patogią rankenėlę patogiai vežti.

Energinis rožinis, kad procedūros būtų malonesnės

Praktinis stalas apvilktas jaukiai liečiama elektrinės spalvos rožinės spalvos dirbtine oda, o užpildytuvas pagamintas iš tvirtos šlapimo medžiagos, užtikrinančios komfortą procedūrų metu. Naudojant tokias medžiagas, gaminys yra patogus naudoti, ilgaamžius, neprieinamas vandeniui ir lengvai švarus. Kojos pagamintos iš aliuminio, kuris turi didelę drėgmės atsparumą , todėl stalis taip pat tinka aukštos drėgmės vietoms, tokioms kaip vestuvinės arba sporto klubai.

Tiksliai matomi nuotraukoje.

Į komplektą įeina: masažo stalas, rankenėlės, reguliuojamas galvutėlis, priekinė lentynė rankoms, kepurys, nešiojamas krepšys.

Duomenys:

Apdailos medžiaga: dirbtinė oda

Užpildiklis: porolonas

Karkasas: aliuminis

Apvalkos spalva: rožinės spalvos

Karkasų spalva: aliuminio spalvos

147198
11 Prekės