Visų paviršių dezinfekuojantis barbicidas, 750 ml, be kvapo
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Visų paviršių dezinfekuojantis barbicidas, 750 ml, be kvapo

Efektyvi paviršių dezinfekcija

Greito naudojimo skystasis purškimas profesionaliam paviršių dezinfekavimui grožio salonuose, kirpyklose, solariumuose, SPA ir fitneso centruose, taip pat masažo, manikūro, pedikūro ir tatuiruotės salonuose. Šiuolaikinė technologija, pagrįsta ketvirčio amonio junginiais be etanolo, aldehidų ir fenolų, užtikrina visišką apsaugą nuo infekcijų.

11,95 € (su PVM) 9,88 € (be mok.)
Su mokesčiais

Platus veikimo spektras

Efektyviai sunaikina visas bakterijas (įskaitant stafilokokas, tokias kaip MRSA, Pseudomonas a., Enterococcus h., tuberkuliozės lazdelės, Escherichia Coli), grybles (Candida albicans) ir virusus, įskaitant BVDV, vakcinaciją, ŽIV (AIDS), H1N1, HBV. ir HCV (B ir C hepatitas).

Saugios sveikatai.

Jame nėra aldehidų ir fenolų, nesukelia alerginės reakcijos ir dirginimo.

Saugiam įrankiams ir reikmenims.

Saugu dezinfekuoti akrilo paviršius (soliarus), nerūdijančio plieno, keramikos, plastiko, siuviklių, šepetėlių, valikų, ištiesiklių, apvalkų, žirklių, prietaisų, sofų, kėdžių, rankšluostų, baldų, grindų ir kt. kosmetikos aksesuarai ir kirpyklų paslaugos. Sprėjus turi formulę, kuri apsaugo nuo pūties.

Nepalieka dėmės ant odos ir purvinų paviršių. Greita dezinfekcija visų paviršių.

Iššvirkškite BARBICID ant paviršiaus, palaukite, kol jis liks ant paviršiaus, ir išdžiovinkite. Norint pašalinti mechaninius teršalus iš paviršiaus, rekomenduojama naudoti dezinfekuojančias salvetes Barbicidas», o po to purškti paviršių Sprejaus.

Dezinfekcijos laikas: mažiausiai 1 minutė, rekomenduojama 3 minutės.

148586
118 Prekės