Elektros tatuiruotės kėdė Pro Ink 3710
zoom_out_map
Nauja

Elektros tatuiruotės kėdė Pro Ink 3710

Ideali tatuiruotės kėdė kliento patogumui

Funkcionalus, itin universalus tatuiruotės kėdė Pro Ink 3710 su elektros varomu leidžia ergonomingai atlikti paslaugas tatuiruotės salone. Jis buvo sukurtas siekiant patogumo tiek klientui, tiek gydytojui. Plačios reguliuojamumo galimybės daro šį modelį nepakeičiamu tatuiruotės studijos įrangos elementu, o minimalistinis dizainas leidžia lengvai įterpti jį į bet kurį interjerą.

1 199,00 € (su PVM) 990,91 € (be mok.)
Su mokesčiais

Paprastas valdymas su intuityviai suprantamu kojų pavartu

Sėdynė yra įrengta intuityviai suprantamu kojų pavartu, kuris leidžia lengvai reguliuoti sėdynės aukštį 60-80 cm intervale naudojant elektrinį pavarą. Šiuolaikiniai mechanizmai leidžia pritaikyti baldus tatuiruotės industrijai ir individualiems poreikiams. Naudotojas gali greitai ir tiksliai nustatyti optimalų kėdės aukštį , užtikrinant patogumą tiek tatuiruotojui, tiek klientui.

Plačios reguliuojimo galimybės

Spynkos ir lėlės nuolydžio kampus reguliuoja dujų pavaras, įtaisytas į pagrindą. Sėdynę galima sulankstyti į sofos padėtį, o tai žymiai padidina funkcionalumą. Atskiras kojų stogas leidžia patogiai atlikti paslaugas, leidžiant savaime išdėstyti kojas. Akmenys, po kuriais yra jo detalės, reguliuojami rankiniu būdu. Pėdsakų pratęsiklis taip pat reguliuojamas, suteikiant geresnę paramą aukštesniems naudotojams. Visos šios funkcijos užtikrina didelį patogumą.

Pakeičiami elementai

Atskiros kėdės dalys suteikia neprilygstamas personalizavimo galimybes, leidžiančias pritaikyti kiekvieną tatuiruotės saloną. Išimtinė antklodė su skyliu į veidą suteikia komforto ilgai tatuiruojant, o kontūrinė atraminė suteikia stabilų palaikymą tatuiruotojui. Galimybė laisvai pritvirtinti rankšluosčius ir kitus kėdės elementus padidina lankstumą reguliuojant padėtį, o tai leidžia tiksliai pritaikyti vartotojams. Be to, lengva demontuoti rankšluosčius ir kitus elementus, todėl kėdės padėtis gali būti greitai ir efektyviai keičiama, užtikrinant komfortą.

Naudojimo ergonomija su šiuolaikiniu dizainu.

Paprasta išvaizda ir klasikinės spalvos daro kėdę idealią bet kokiam tatuiruotės salonui, o tai žymiai padidina aptarnavimo efektyvumą. Tai padeda tiek tatuiruotojui, tiek dizaineriui įsitvirtinti patogioje padėtyje. Išpildyti deformacijai atspariomis putėmis, uždengti jausmingai juodai dirbtine oda ir tvirtas metalinis rėmas užtikrina ilgaamžiškumą, tvirtumą ir paprastą valymą.

Duomenys:

Vairavimas: elektrinis

Apdailos medžiaga: dirbtinė oda

Apvalkos spalva: juodųjų atspalvių

Galios: 50 W

Įėjimo įtampos: 220-240 V

Garantija: 12 mėnesių

148973
10 Prekės