Pro Ink 604 tatuiruotės kėdė juoda
zoom_out_map
Nauja

Pro Ink 604 tatuiruotės kėdė juoda

Ideali tatuiruotės kėdė kliento patogumui

Praktiška tatuiruotės kėdė Pro Ink 604 su hidrauliniu varikliu leidžia pagerinti tatuiruotės salono ergonominę priežiūrą. Patobulinta ergonomija ir plačios reguliuojamumo galimybės reiškia, kad kėdė, suprojektuota atsižvelgiant į tiek kliento, tiek procedūros vykdytojo patogumą, leidžia reguliuoti padėtį procedūros metu. Plačios reguliuojamumo galimybės daro šį modelį nepakeičiamu tatuiruotės studijos įrangos elementu. Jo minimalistinis dizainas puikiai dera su įvairiais interjero stiliais, suteikiant studijai modernų charakterį.

999,00 € (su PVM) 825,62 € (be mok.)
Su mokesčiais

Lengva valdyti ir reguliuoti.

Sėdynė aprūpinta pažangių mechanizmų, leidžiančių ją pritaikyti prie tatuiruotės pramonės poreikių ir ypatybių. Sėdynės aukštis reguliuojamas 56-76 cm diapazone . Atskiras kojų stogas leidžia patogiai atlikti paslaugas, leidžiant savaime išdėstyti kojas. Jos dalių kampus ir nugaros nuolydis reguliuojami rankomis ir fiksuojami atitinkamų rankenų pagalba. Ištraukiamą stogą taip pat galima reguliuoti, užtikrinant geresnę paramą aukštesniems naudotojams. Lengvai nuimamos rankenėlės puikiai tinka, kai keičiate kėdės padėtį. Visos šios funkcijos užtikrina didelį patogumą.

Komfortas ir universalumas aukščiausio lygio.

Unikalų funkcionalumą užtikrina visiškai sukimosi mechanizmas, kuris palengvina prieigą prie pirkėjo iš visų pusių ir gerai veikia net mažose patalpose. Sėdynės konstrukcija leidžia lengvai atsisukti į sofos padėtį, o galvos pagalvės skylė ir reguliuojama pagalvė ant liptuvo užtikrina optimalų palaikymą ir komfortą įvairiose padėčiose. Sėdynė taip pat yra įrengta ant kojų, leidžiančios patogiai sėdėti ant sėdynės, su reguliuojamu išstūmimu, kuris ypač svarbus aukšto ūgio naudotojams. Be to, reguliuojamas krūtinės dalies ir galvos sluoksnio kampas užtikrina visišką prisitaikymą prie individualių klientų poreikių, didinant patogumą ir komfortą kiekvienos sesijos metu.

Šiuolaikinis dizainas ir naudingumas.

Minimalistinis išvaizda ir klasikinės spalvos leidžia kėdę idealiai suderinti su bet kurio tatuiruotės salono estetika, tuo pačiu didinant teikiamų paslaugų efektyvumą. Ergonomiška forma ir atsparus deformacijoms plotas leidžia tiek tatuiruotojui, tiek meistriui užimti patogą poziciją. Juoda dirbtinės odos dėžutė ir tvirtas pagrindas užtikrina ilgaamžiškumą, patogumą ir paprastą įrangos valymą. Idealiai suprojektuota kėdė suteikia platų pritaikymo galimybes, o tai užtikrina išskirtinį darbo komfortą.

Duomenys:

Vežimas: hidraulinis

Apdailos medžiaga: dirbtinė oda

Apvalkos spalva: juodųjų atspalvių

Garantija: 12 mėnesių

149383
10 Prekės