Pro Ink 718 tatuiruotės porankis juodas
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pro Ink 718 tatuiruotės porankis juodas

Komforto ir funkcionalumo derinimas su stiliumi.

Patogus tatuiruočių porankis Pro Ink 718 yra nepakeičiamas kiekvieno profesionalaus tatuiruočių salono įrangos elementas, kuriame svarbus kliento patogumas ir aukštas aptarnavimo tikslumas.Taip bus lengviau kurti meno kūrinius ant klientų kūno.Porankis sujungia funkcionalumą ir estetiką, suteikdamas ne tik išskirtinį komfortą, bet ir stilingą išvaizdą.

159,00 € (su PVM) 131,40 € (be mok.)
Su mokesčiais

Prisitaikymas prie individualių poreikių

Rankšluostis reguliuojamas nuo 68 iki 111 cm aukščio , tai leidžia jį pritaikyti skirtingiems klientams ir garantuoja optimalų palaikymą tatuiruotės sesijos metu . Dėl nuolydžio reguliuojamosios funkcijos rankenėlę galima pritaikyti individualiems klientams, o tai suteikia dar didesnį komfortą tatuiruojant.

Ilgaamžiškumas ir stabilumas

Stiprus juodas metalo rėmas užtikrina rankenėlės tvirtumą ir ilgaamžiškumą, kas yra labai svarbu tatuiruotojui. Juoda sintetinės odos danga palengvina įrangos valymą. Šiuolaikinis dizainas padarys tatuiruotės salono interjerą patrauklesnį, pabrėždamas unikalų vietą. Komforto, funkcionalumo ir stiliaus derinys, kuris neabejotinai patenkins tiek profesionalius, tiek tatuiruočių salonų klientus. Rankšluostė žymiai palengvina darbą , taip pat padeda sukurti malonią atmosferą svetainėje ir pabrėžia jos atmosferą .

Spalva: juoda

141169
763 Prekės