Ultragarsinis valytuvas DENSON CS8 8L
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ultragarsinis valytuvas DENSON CS8 8L

Gerai valyti net subtilius daiktus.

Profesionalus 8 litrų talpos DENSON CS8 ultragarso valytuvas efektyviai pašalina įvairius teršalus, nepažeisdamas apdirbtų daiktų paviršiaus. Praktinis įrenginys puikiai tinka daugeliui profesionalių biurų, kuriose atliekamas pirminis įrankių valymas ir dezinfekcija. Didelė talpa suteikia patogumą naudoti profesionaliems tikslams, leidžiant valyti daugybę įrankių vienu metu. Labai gerina higienos standartus salone.

669,00 € (su PVM) 552,89 € (be mok.)
Su mokesčiais

"Denson" prekės ženklas specializuojasi ultragarso valikliuose, kurie užtikrina aukščiausius higienos standartus grožio salonuose ir medicinos salonuose. Universalūs prietaisai naudoja pažangias technologijas, užtikrinančias saugų, efektyvų ir efektyvų valymą.

Skaitmeninis ekranas ir išplėstinės valdymo parinktys

Modernus valdymo pultas su skaitmeniniu ekranu leidžia tiksliai valdyti ir reguliuoti veikimo parametrus. Ekrane rodomas likęs darbo laikas, o rankenėlės leidžia patogiai nustatyti temperatūrą ir laiką nuo 5 iki 30 minučių. Prietaisas taip pat siūlo šildymo funkciją, kuri padidina valymo proceso efektyvumą. Degazavimo funkcija padeda pašalinti oro burbuliukus iš skysčių, o tai dar labiau pagerina dezinfekciją. Skalbimo mašinoje taip pat yra atviras dangtis ir įspėjimo apie perkaitimą sistema, kuri užtikrina saugų naudojimą. Dėl šių pažangių funkcijų prietaisas leidžia atlikti įvairius skalbimo tipus , pritaikytas konkretiems vartotojų poreikiams.

Dezinfekavimo gerinimo funkcijos

Prietaisas plačiai naudojamas ne tik kosmetologijoje ar medicinoje. Tai leidžia lengviau dezinfekuoti įvairių rūšių grožio priemones, įskaitant nagų kirpimo mašinėles ir mikrodermabrazijos priedus, taip pat dantų ir kirpyklų įrankius. Kai skalbimo mašina veikia, valdymo skydelyje užsidega būdingas simbolis. Siekiant padidinti valymo efektyvumą, gali būti naudojami dezinfekcijai skirti skysčiai, laikantis koncentracijos, atitinkančios gamintojo rekomendacijas.

Futuristinis praktinio prietaiso dizainas

Didelis ir patvarus chromuotas korpusas su pusiau matiniu paviršiumi suteikia prietaisui modernią ir stilingą išvaizdą. Skalbimo mašina atkreipia dėmesį į savo futuristinį dizainą, kuris puikiai tinka šiuolaikiniam profesionalių biurų interjerui. Bako viduje yra aiškus maksimalaus skysčio tūrio žymėjimas (iki 7 litrų). Skalbimo mašinos stabilumą garantuoja patvarios neslidžios kojos, kurios užtikrina saugų ir patikimą naudojimą ant įvairių darbo paviršių.

Atminkite, kad ultragarsinio valymo efektyvumui įtakos turi:

• proceso laikas,

• plaunamų elementų forma,

• naudojamos cheminės medžiagos,

• ultragarso galia ir dažnis,

•temperatūra.

Matmenys parodyti nuotraukoje.

Prieš naudodami atidžiai perskaitykite vartotojo vadovą.

Komplekte yra: poveržlė, maitinimo kabelis, metaliniai konteineriai, konteinerio stovas, išleidimo žarna, vadovas.

Duomenys:

Kūno spalva: pilkos spalvos atspalviai.

Temperatūros diapazonas: 40 °C - 60 °C.

Bako talpa: 8 l.

Maksimalus skysčio tūris: 7 l.

Mažiausias skysčio tūris: 3,6 l.

Veikimo laikas: 5–30 min

Vibracijos dažnis: 49 kHz

Galia: 450 W.

Įtampa: 220-240V

148965
3 Prekės