Ultragarsinis valiklis DENSON CS6.2 6L
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ultragarsinis valiklis DENSON CS6.2 6L

Gerai valyti net subtilius daiktus.

Profesionalus 6 litrų talpos DENSON CS6.2 ultragarso valytuvas efektyviai pašalina įvairius teršalus, nepažeisdamas apdirbtų daiktų paviršiaus. Praktinis įrenginys puikiai tinka daugeliui profesionalių biurų, kuriose atliekamas pirminis įrankių valymas ir dezinfekcija. Didelė talpa suteikia patogumą naudoti profesionaliems tikslams, leidžiant valyti daugybę įrankių vienu metu. Labai gerina higienos standartus salone.

479,00 € (su PVM) 395,87 € (be mok.)
Su mokesčiais

Denson prekės ženklas specializuojasi ultragarso valytuvais, užtikrinančiais aukščiausius higienos standartus grožio ir medicinos salonuose. Įmonėse naudojamos pažangios technologijos, užtikrinančios saugų, efektyvų ir efektyvų valymą.

Skaitmeninis ekranas ir išplėstos valdymo galimybės

Šiuolaikinis valdymo skydas su skaitmeniniu ekranu leidžia tiksliai kontroliuoti ir reguliuoti darbo parametrus. Ekrane rodomas likęs darbo laikas, o rašikliai leidžia patogiai nustatyti temperatūrą ir laiką 5-30 minučių intervale. Prietaisas taip pat siūlo šildymo funkciją, kuri padidina valymo proceso efektyvumą. Degazinga funkcija padeda pašalinti oro burbuliukus iš skysčių, o tai dar labiau pagerina dezinfekciją. Plaukimo mašina taip pat yra aprūpinta atviru dangčiu ir perkaitimo įspėjimo sistema, kuri užtikrina saugų naudojimą. Dėl šių išplėstinių funkcijų įrenginys leidžia atlikti įvairius skalbimo tipus, pritaikytus konkrečiams naudotojų poreikiams.

Dezinfekcijos gerinimo funkcijos

Aparatas plačiai naudojamas ne tik kosmetologijoje ar medicinoje. Jis padeda dezinfekuoti įvairius kosmetikos reikmenis, įskaitant nagų gabalus ir mikrodermabrazijos įtaisus, taip pat stomatologinius ir kirpyklos įrankius. Veskimo mašinos veikimo metu valdymo skydelyje užšviečia būdingas simbolis . Norint pagerinti valymo efektyvumą, galima naudoti dezinfekavimo skysčius, kurių koncentracija atitinka gamintojo rekomendacijas.

Praktiško įrenginio futuristinis dizainas

Didelis ir tvirtas chromuotas korpusas su pusmatiniu apdaila suteikia įrenginiui modernų ir stilingą išvaizdą . Plaukiklis pritraukia dėmesį savo futuristiniu dizainu, kuris puikiai tinka šiuolaikiniams profesionalių biurų interjerams. Bakų viduje turi būti aiškiai pažymėta didžiausia išpildyto skysčio apimtis (iki 5 l). Skalbimo mašinos stabilumą garantuoja tvirtos neslydžiančios kojos, kurios užtikrina saugų ir patikimą naudojimą įvairiose darbo paviršiuose.

Atminkite, kad ultragarso valymo efektyvumui turi įtakos:

• proceso trukmė,

• plovimo elementų forma,

• cheminiai preparatai,

• ultragarso galia ir dažnis,

• temperatūra.

Didesnis kaip nuotraukoje.

Prieš naudojimą atidžiai perskaitykite naudojimo instrukciją.

Į komplektą įeina: rinktinė, maitinimo kabelis, metaliniai konteineriai, konteinerų pagalvė, nuleidimo šlangas, instrukcija.

Duomenys:

Korpusas: pilko spalvos.

Temperatūros intervalas: 40 °C - 60 °C.

Tankų talpa: 6 l.

Didžiausias skysčio tūris: 5 l.

Minimalus skysčio tūris: 2,7 l.

Darbo laikas: 5–30 min.

Vibracijos dažnis: 464949 kHz.

Galios.: 450 Vt

Įtampa: 22040240 V

148966
11 Prekės