CD-3910 ultragarsinis valytuvas 200ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

CD-3910 ultragarsinis valytuvas 200ml

Nepamirštama plaukiojanti barbiečių ir grožio salonuose.

Unikalus ultragarso valytuvas CD-3910 su nuimamu baku ir plaukimo funkcija – yra prietaisas, kuris labai efektyviai pašalina teršalus, nepažeisdamas valomų daiktų paviršiaus. Puikiai tinka profesionalioms salonoms, tokioms kaip kirpyklų, kosmetikos ar medicinos salonai, pirminiam įrankių valymui. Jis taip pat gali būti naudojamas namuose, užtikrinant kruopščiai valyti juvelyrinius gaminius, laikrodžius, akinius, dantų protezus ir kitus mažus daiktus.

69,00 € (su PVM) 57,02 € (be mok.)
Su mokesčiais

Dezinfekcijos funkcijos

Prietaisas plačiai naudojamas ne tik kosmetikos pramonėje, bet ir kitose srityse, kurios reikalauja tikslaus įrankių dezinfekavimo. Lengviau valyti įvairius aksesuarus, pavyzdžiui, kirpimo žirkles, nagų gabalėlius ir specializuotus stomatologinius, kirpyklos ir kosmetikos įrankius. Veskimo mašina buvo specialiai sukurta, kad būtų galima tinkamai valyti rodyklės ir rodyklės, įskaitant netinkamas. Standartinis skalbimo ciklas trunka 5 minutes ir, priklausomai nuo jūsų poreikių, gali būti pertraukiamas arba pakartotas. Įrenginys leidžia atlikti įvairius valymo darbus pagal jūsų poreikius. Papildomai apie įrenginio veikimą signalizuoja kontrolės diodas, kuris palengvina valymo proceso kontrolę. Norint pagerinti valymo efektyvumą, galima naudoti specialių dezinfekavimo skysčių, kurių koncentracija atitinka gamintojo rekomendacijas.

Paprastas, elegantiškas dizainas

CD-3910 ultragarso valytuvas yra ne tik funkcionalus, bet ir kompaktiškas ir estetiškas. Kadangi jis nedidelis , jį lengva nešti ir užima mažai vietos . Tvirtas pilkųjų atspalvių korpusas suteikia įrenginiui futuristinį pobūdį. Išimtinis bakas yra aprūpintas minimalaus ir maksimalaus užpildymo ženklais, kurie užtikrina saugų naudojimą. Nešliaužiančios kojos užtikrina įrenginio stabilumą.

Atminkite, kad ultragarso valymo efektyvumui turi įtakos:

• proceso trukmė,

• plovimo elementų forma,

• cheminiai preparatai,

• ultragarso galia ir dažnis,

• temperatūra.

Didesnis kaip nuotraukoje.

Į rinkinį įeina: skalis, maitinimo blokas, instrukcija.

Duomenys:

Korpuso spalva: pilko atspalviai

Standartinis skalbimo laikas: 5 minutės

Bakų talpa: 200 ml

Didžiausias užpildymas: 140 ml

Vibracijos dažnis: 47 kHz

Galios: 35 W

Įtampa: 220-240 V

148969
49 Prekės